Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ» διοργανώνει εκδήλωση για το «Νέο Επαγγελματικό Προφίλ των Συμβούλων Απασχόλησης», την Τετάρτη 12 Ιουλίου καιώρα 18:00-21:00 στο αμφιθέατρο του φορέα,  στην οδό Παλαιολόγου 19 (έναντι ΟΣΕ).
Στο πλαίσιο της ημερίδας θα παρουσιαστεί το νέο Ευρωπαϊκό Επαγγελματικό Προφίλ του Συμβούλου Απασχόλησης «Job Βroker» που δημιουργήθηκε ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες τις  Ευρωπαϊκής αγοράς εργασίας, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο (EQF 6) και προκειμένου να πιστοποιηθούν τα προσόντα των Συμβούλων Απασχόλησης σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο.
Επίσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το εκπαιδευτικό υλικό το οποίο αναπτύχθηκεστο πλαίσιο του προγράμματος JOBBROKERκαι  έχει ως στόχο την ανάπτυξη των δεξιοτήτων όλων όσων η προώθηση στην απασχόληση αποτελεί μέρος των δραστηριοτήτων τους, δηλαδή έμπειρων  και νεοεισακτέων συμβούλων απασχόλησης, εργαζόμενων στο χώρο της εκπαίδευσης και κατάρτισης, εργαζόμενων σε τμήματα διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων και εκπροσώπων επιχειρήσεων και εργοδοτών.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θαδοθεί πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που περιέχει το πρόγραμμα αυτό-εκπαίδευσης JOBBROKER.
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο RichardParkes, Ιδρυτής και Διευθυντής Διαχείρισης Έργων του Οργανισμού RINOVA, εμπειρογνώμονας του EACEA της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις δράσεις της Δια Βίου Μάθησης από το 2003. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς Ευρωπαϊκών χωρών.
Η είσοδος στην ημερίδα είναι ελεύθερη και απαιτείται εγγραφή μέσω της φόρμας που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο http://tinyurl.com/ydhvkf2t. Στους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.