Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Ιστορική – Λαογραφική Ένωση Λάρισας "Αλησμόνητες Πατρίδες" την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, παρουσία όλων των μελών και φίλων . Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε η ανασκόπηση  της προηγούμενης χρονιάς και παρουσιάστηκαν τα προσεχή του σχέδια. Την πίτα ευλόγησε ο Πατέρας Νεόφυτος Μαχός της ενορίας  που είναι και ιδρυτικό μέλος της Ένωσης. Επίσης παρευρέθηκε ο αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής κ. Δημήτρης Δεληγιάννης.
Την βραδιά έντυσαν μουσικά η ορχήστρα του κ.Δημήτρη Μιχαλέ, καθώς και ο λυράρης του Πόντου κ. Λάζαρος Καρυψιάδης, στο νταούλι ο Ανέστης Κουτσιούκης. Σημαντική η συμβολή της κ. Ντέμης Γκουγκούδη, Σέλλης Φελλούς, Κατερίνας Χαριτοπούλου, Γωγώς Κοιλούκου, του Δημήτρη Αλεξίου, Χρήστου Νάρη, Καλτσά Αχιλλέα.
Η Ενωση ευχαριστεί «τον αδελφοποιημένο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ  ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΥΘΙΩΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ  "Οι Σελλοί του Ολύμπου "που μας τίμησαν με την παρουσιά του προέδρου τους και μέλος της Ένωσης μας κ. Θωμά Αστερίου. Το ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΥΠΡΙΩΝ με εκπρόσωπο την κ. Λένα Ντουρουντάκη, και μέλος της χορωδίας μας. Και τέλος όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας. Σας ευχόμαστε υγεία, ειρήνη, αγάπη, δημιουργικότητα και καλύτερες μέρες για τον τόπο μας!
Ευτυχισμένο το 2019!».