Σε εορταστική ατμόσφαιρα και  με τη συμμετοχή εκατοντάδων φίλων και μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο κέντρο Palladium.
Σε σύντομο χαιρετισμό του, ο δήμαρχος της πόλης κ. Απόστολος Καλογιάννης εξέφρασε τις ευχές του για δημιουργική κι ελπιδοφόρα χρονιά και επεσήμανε  το ενδιαφέρον και τη διαρκή προσπάθεια για την καλύτερη λειτουργία των Κ.Α.ΠΗ., δίνοντας έμφαση στη νέα φιλοσοφία της Δημοτικής Αρχής για τη στήριξη της τρίτης ηλικίας. Σε μια σειρά καινοτόμων προγραμμάτων στα οποία συμμετέχουν πάνω από 700 συμπολίτες μας και στη μεγάλη συμβολή του προσωπικού αναφέρθηκαν σε σύντομο χαιρετισμό τους ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δ. Δεληγιάννης, ο κ. Κ. Τσιαούσης εντεταλμένος για θέματα των ΚΑΠΗ, και η διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας κα. Ευθυμία Ζιώγα.
Στη συνέχεια απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στα μέλη της ορχήστρας, Ορκόπουλο Δήμο, Γκιόλβα Απόστολο και Σωτηριάδη Βασίλη, που ακούραστα και με μεγάλη προθυμία πλαισιώνουν μουσικά τις διάφορες εκδηλώσεις. Επίσης για την εθελοντική του προσφορά ως συντονιστής της θεατρικής ομάδας τιμήθηκε ο κ. Δημήτριος Βούζας.
Μια ιδιαίτερη πινελιά έδωσε η παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τις χορευτικές ομάδες του Κ.Α.ΠΗ. Φαλάνης και του Στεκιού Νέας Πολιτείας. Τυχερός της εκδήλωσης ήταν ο κ. Γεώργιος Γεωργούσης. Ακολούθησε πρόγραμμα με ζωντανή μουσική και χορό.
Στη βραδιά παρευρέθηκαν επίσης ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας πατήρ Ευάγγελος, οι Αντιδήμαρχοι  Πρασίνου, Αμαξοστασίου και Πολιτικής Προστασίας κ.Γ.Ζαούτσος, και Οικονομικών κ. Αθ. Αδαμόπουλος, η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Θεσσαλικού Θεάτρου κα. Β. Ζαχαρή-Τσεκούρα, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Θ. Καφφές, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ κ. Μιχ. Αναστασίου, και Κοσμ. Γιαννακόπουλος, ο σύμβουλος του Δημάρχου κ. Ι. Αλεξούλης,  η καλλιτεχνική διευθύντρια του Θεσσαλικού Θεάτρου κα. Κ. Σπανού, οι πρόεδροι του 1ου  και του 3ου δημοτικού διαμερίσματος κ. Δαούλας και κ. Ζέβλας, η προϊσταμένη των ΚΑΠΗ κα. Β. Γιαννίκη και το προσωπικό.