Τριήμερη εκδρομή στην Κέρκυρα (3,4,5 Ιουνίου 2017) προγραμματίζει ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών νομού Λάρισας. Αναλυτικά:
 Η Κέρκυρα την Άνοιξη παρουσιάζει όλη τη φυσική της ομορφιά. Το απέραντο πράσινο και το πλήθος των λουλουδιών εντυπωσιάζουν κάθε επισκέπτη. Παράλληλα η Κέρκυρα με την πλούσια παράδοση και τη μεγάλη ιστορία της, με τα δικά της ήθη και έθιμα, με τη δική της κουλτούρα έλκει πάρα πολλούς επισκέπτες, έλληνες και ξένους.
Αυτή την πόλη θα επισκεφτούμε το τριήμερο του Αγίου πνεύματος.
1η ημέρα
Σάββατο 3 Ιουνίου, Λάρισα-Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα
07:00 Αναχώρηση από την Κεντρική πλατεία (πιάτσα ταξί)
Δύο στάσεις ( Καλαμπάκα και στην περιφερειακή οδό των Ιωαννίνων)
11:30 Άφιξη στην Ηγουμενίτσα και επιβίβαση στο καράβι για Κέρκυρα
12:00 Αναχώρηση για Κέρκυρα . Στην Κέρκυρα πηγαίνουμε κατευθείαν στο ξενοδοχείο DIVANI CORFU PALACE για ολιγόωρη ξεκούραση. Το ξενοδοχείο το οποίο είναι μοντέρνο, πολυτελές, 4 αστέρων, διαθέτει δωμάτια τα οποία προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Βρίσκεται στην καταπράσινη πλαγιά στο Κανόνι , με υπέροχη θέα, μόλις 3 χλμ από το κέντρο της Κέρκυρας
18:30 Επίσκεψη στην πόλη με την ξεναγό. Θα δούμε το παλιό φρούριο της Κέρκυρας, την Σπιανάδα, τα παλαιά Ανάκτορα ( σήμερα Μουσείο Ασιατικής τέχνης), το Δημαρχείο, το μνημείο του Μάϊτλαντ και αν προλάβουμε την Αναγνωστική Εταιρία και το σπίτι που γεννήθηκε ο Ι. Καποδίστριας.
21:00 (πιθανή ώρα) Επιστροφή στο ξενοδοχείο, όπου θα απολαύσουμε το Δείπνο με πλούσιο μπουφέ.
2η ημέρα
Κυριακή 4 Ιουνίου, Περιήγηση στην Κέρκυρα
Αφού πάρουμε το πρωινό, θα επισκεφτούμε με την ξεναγό το Φλωρεντιανού ρυθμού ΑΧΙΛΛΕΙΟ, χτισμένο από την Αυτοκράτειρα της Αυστρίας Ελισάβετ. Είναι μία έπαυλη που κτίστηκε το 1890 με εξ ολοκλήρου δαπάνη της Ελισσάβετ, η οποία λόγω της ευαίσθητης υγείας της ζήτησε την οικοδόμησή της. Την έπαυλη την αφιέρωσε στον Αχιλλέα, απ’ όπου και το όνομά της. Θα μπούμε μέσα (προαιρετικά)  πληρώνοντας είσοδο 5 € και θα μας ξεναγήσει η ξεναγός μας.
Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τη μαγευτική Παλαιοκαστρίτσα, την πιο γνωστή παραλία της Κέρκυρας με ένα συνδυασμό από απότομους βράχους, γραφικούς όρμους, σπηλιές και ελαιώνες. Θα επισκεφτούμε το μοναστήρι της Παναγίας, κτισμένο το 13ο αιώνα. Εντύπωση προκαλούν οι αγιογραφίες, η έκθεση Βυζαντινών εικόνων καθώς και τα οστά μιας γιγάντιας φάλαινας. Φαγητό προαιρετικά στην Παλαιοκαστρίτσα και επιστροφή στο μαγευτικό Κανόνι από όπου θα αγναντέψουμε ή και θα επισκεφτούμε αν ο χρόνος το επιτρέπει το μοναδικό Ποντικονήσι και το μοναστήρι της Παναγίας των Βλαχερνών.
Συνεχίζοντας θα περάσουμε από το πάρκο του Ανακτόρου Μον Ρεπό (Mon Repo), το οποίο αποτελεί πηγή φυσικής ομορφιάς από μόνο του, καθώς φιλοξενεί σπάνια είδη φυτών και ζώων. Το κτήριο, στο οποίο στεγάζεται το μουσείο, βρίσκεται σε περίοπτη θέση και αποτελεί διαχρονικό σύμβολο για το νησί της Κέρκυρας, καθώς στεγάζει σπάνια ευρήματα αλλά και κουβαλάει μία μεγάλη Ιστορία.
Το απόγευμα ελεύθερη βόλτα για επίσκεψη στον Αγ. Σπυρίδωνα, προστάτη του νησιού, για να προσκυνήσουμε το σκήνωμα του Αγίου και τα λείψανα της Αγίας Θεοδώρας της Αυγούστας.
Στη συνέχεια θα περπατήσουμε στο περίφημο «Λίστον» με τα στενά καντούνια.
Επιστροφή με το πούλμαν στο ξενοδοχείο, και Δείπνο σε πλούσιο μπουφέ.
3η ημέρα
Δευτέρα 5 Ιουνίου, Περιήγηση στην Κέρκυρα και επιστροφή στη Λάρισα
Αφού πάρουμε το πρωινό και ετοιμάσουμε τις βαλίτσες μας, θα επισκεφτούμε ξανά την πόλη της Κέρκυρας όπου και θα έχουμε αρκετό χρόνο για ελεύθερη περιήγηση.
13:30 Επιστροφή στο Λιμάνι για αναχώρηση
Μετά την Ηγουμενίτσα το γκρουπ θα κάνει δύο στάσεις , την πρώτη στην Περιφερειακή οδό των Ιωαννίνων και τη δεύτερη στην Καλαμπάκα.
21:00 Επιστροφή στη Λάρισα
Τιμή Εκδρομής:
Σε δίκλινο δωμάτιο    150 €
Σε τρίκλινο δωμάτιο    140 €
Σε μονόκλινο δωμάτιο    198 €
Στην Τιμή  Περιλαμβάνονται:
•    Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με ημιδιατροφή
•    Πούλμαν
•    Καράβι
•    Ξεναγός
Σημείωμα του Προέδρου κ. Απ. Βερέμη
Σε μία πολύ δύσκολη ημερομηνία (Αγίου Πνεύματος) πετύχαμε να προγραμματίσουμε με κόπο και τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή την τριήμερη εκδρομή. Προσπαθήστε να περάσετε ευχάριστα, να χαρείτε τις ομορφιές της ιστορικής Κέρκυρας και να απολαύσετε τις ανέσεις του 4στερου ξενοδοχείου.
Οτιδήποτε χρειαστείτε θα επικοινωνείτε με τους υπεύθυνους της εκδρομής:
•    Απόστολο Βερέμη τηλ. 6936967174
•    Νίκο Κουφοδήμο  τηλ. 6977972264
•    Μιχάλη Φωκά        τηλ 6955489525