Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση της Τ.Ε. Λάρισας του ΚΚΕ για τις βραβεύσεις των Κομματικών Οργανώσεων, συντρόφων και φίλων με τη λήξη της οικονομικής εξορμήσεις της Κ.Ε. του ΚΚΕ, στο τέλος κόπηκε η πίτα της Τ.Ε. για το 2019.
Στην ομιλία του ο γραμματέας της Τ.Ε. Σιμός Άγγελος  τόνισε:
"Συντρόφισσες και σ/φοι, φίλες και φίλοι
Στην σημερινή μας εκδήλωση μαζί με την πίτα που θα κόψουμε, θέλουμε να βραβεύσουμε τους πρωτοπόρους σ/φους και φίλους του Κόμματος καθώς και τις  πρώτες Κομματικές Οργανώσεις Βάσεις που συνέβαλλαν με το άνοιγμα τους στην κάλυψη των στόχων της οικονομικής εξόρμησης.
Η ΤΕ Λάρισας ολοκλήρωσε με επιτυχία την οικονομική εξόρμηση που  προκήρυξε η Κ.Ε. του ΚΚΕ για τους μήνες Νοέμβρη και Δεκέμβρη 2019 για τα 100 χρόνια ζωής και δράσης του κόμματος . Η ΤΕ Λάρισας  κάλυψε το πλάνο 128%.
Η πλειοψηφία των Κομματικών Οργανώσεων  και η ΚΝΕ υπερκάλυψαν τα οικονομικά τους πλάνα
 Θέλουμε από τη σημερινή μας εκδήλωση να Χαιρετίσουμε  τους χιλιάδες εργαζόμενους, τους ανθρώπους του μόχθου, τη νεολαία, κάθε φίλο και φίλη του Κόμματος, που σ' αυτές τις δύσκολες συνθήκες συνέβαλαν από το υστέρημά τους στη δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση. 
Θέλουμε να Χαιρετίσουμε και να συγχαρούμε  τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, τους φίλους και οπαδούς  που έδωσαν με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα τη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
Συνεχίζουμε με την ίδια αποφασιστικότητα, παρά τα εμπόδια που προσπαθούν να βάλουν, με αντιδραστικούς νόμους για τα οικονομικά των κομμάτων, στοχεύοντας το κόμμα μας  κυβερνήσεις σε Ελλάδα  και Ε.Ε.

Αυτά τα εμπόδια θα τα αχρηστεύσουμε  πρώτα απ' όλα οι κομμουνιστές  η ίδια η εργατική τάξη, ο ελληνικός λαός, με την ολόπλευρη στήριξή του στο Κόμμα που μάχεται μαζί του για το δίκιο των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων.
Η επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης στη χρονιά που το κόμμα μας  συμπλήρωσε 100 χρόνια  ζωής και δράσης, αγώνων και θυσιών μας δίνει νέα εφόδια ώστε η πολύπλευρη αγωνιστική δραστηριότητα  να αγγίξει, να συγκινήσει και να φτάσει όσο το δυνατόν πιο κοντά σε παλιά και νέα τμήματα της εργατικής τάξης, στους νέους και τις νέες, στους διανοούμενους και καλλιτέχνες, να αποτελέσει ιδιαίτερης  σημασίας γεγονός, όχι μόνο για όσους και όσες συσπειρώνονται ήδη με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ, αλλά συνολικά για την εργατική και λαϊκή οικογένεια
Η πολιτική και οικονομική στήριξη των λαϊκών ανθρώπων μάς εξοπλίζει με ενθουσιασμό και μαχητικότητα για να ανταποκρινόμαστε  στην καθημερινή μας πάλη και  στις μεγάλες πολιτικές μάχες που έχουμε μπροστά μας, ώστε το Κόμμα μας να γίνεται όλο και πιο ικανό, να πρωτοστατεί αποτελεσματικά στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος για την ανάπτυξη της εργατικής - λαϊκής πάλης, για την προώθηση της Κοινωνικής Συμμαχίας σε αντιμονοπωλιακή - αντικαπιταλιστική κατεύθυνση, κατά του ιμπεριαλιστικού πολέμου για το σοσιαλισμό κομμουνισμό.
 1η  η ΚΟΒ των ΕΒΕ 128%στην οποία απονέμεται  η σημαία της Κ.Ο. Λάρισας
 2η ΚΟΒ  Αγ. Κων/νου –Σουφλαρίων 126%-Λεύκωματης Κ.Ε.  για τα100 χρονιά του ΚΚΕ και
 3η Η ΚΟΒ  εκπαιδευτικών 108%. - Δυο τόμοι του Χ. Φλωράκη  
 Βραβεία δόθηκαν στους τρεις πρώτους συντρόφους και φίλους του κόμματος".