Απόλυτη επιτυχία σημείωσε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Λεσχών Πολιτισμού Δήμου Λαρισαίων με πλήθος κόσμου να γεμίζει ασφυκτικά το ¨Χατζηγιάννειο¨ Πνευματικό κέντρο το απόγευμα της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου 2016.

 Με το άκουσμα  Χριστουγγενιάτικων τραγουδιών από τον ήχο του αρμονίου στην είσοδο του ¨Χατζηγιαννείου¨ υποδεχόταν μικρούς και μεγάλους. 

  Την εκδήλωση χαιρέτησε η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος κ.Αράπκουλε Δέσποινα η οποία αισθάνθηκε  την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον πρώην Αντιδήμαρχο κ.Μπατζανούλη Αλέξανδρο για το έργο του στις Λέσχες Πολιτισμού καθώς τους υπαλλήλους και τους καθηγητές  που συνέβαλαν στην προετοιμασία και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής αλλά κυρίως να ευχαριστήσει όλους τους γονείς που τόσα χρόνια στηρίζουν τις Λέσχες Πολιτισμού Δήμου Λαρισαίων. Ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα υγεία και ευημερία και να έχουμε μια Καλή Χρονιά.  

 

Το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα των Λεσχών Πολιτισμού ξεκίνησε    με τις εμψυχώτριες του θεατρικού παιχνιδιού που παρουσίασαν την  παράσταση  ¨Η μαγεία των Χριστουγέννων¨ όπου μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν.

Στην συνέχεια τα τμήματα της Μουσικής τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια με συνοδεία μουσικών οργάνων που πλημμύρισαν την αίθουσα με κέφι και ζωντάνια.

Σε ρυθμούς  latin  συνεχίστηκε το πρόγραμμα από μικρές μαθήτριες που χόρευαν με ενθουσιασμό με την καθοδήγηση της δασκάλα τους.

Το φινάλε της εκδήλωσης έγινε από τα τμήματα παραδοσιακού χορού όπου ήταν εντυπωσιακό, οι μικροί χορευτές χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς από Μακεδονία, Θράκη, Ήπειρο και Ικαρία. 

Στον 2ο όροφο στην αίθουσα ¨Τάκης Τλούπας¨ λειτουργούσε το μικρό εργαστήρι από τα τμήματα εικαστικών και εφαρμοσμένων τεχνών, όπου οι μικροί επισκέπτες βάζανε την φαντασία τους και δημιουργούσαν Χριστουγεννιάτικες κατασκευές.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής επιτροπής κ.Δαούλας Θωμάς.