Ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας Λάρισας (Α.Ο.Ξ. Λάρισας), γνωστοποιεί ότι η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.),προσδοκώντας στην περαιτέρω ανάπτυξη των Αθλημάτων που καλλιεργεί και διαδίδει, παρακαλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, σε ένα ή περισσότερα από τα Αθλήματαπου καλλιεργεί, για τη συμμετοχή τους σε σχολή προπονητών Γ’ Κατηγορίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.).
Οπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου "όσον αφορά για το άθλημα της Ξυλορακέτας(BEACHRACKET), η πρώτη σχολή προπονητών είναι επιπέδου Γ’ κατηγορίας και οι απόφοιτοι θα λάβουν δίπλωμα προπονητού με ειδίκευση στο άθλημά μας. Οι όροι και οι προϋποθέσεις θα ανακοινωθούν μετά την ημερομηνία της προθεσμίας κατάθεσης της αίτησης.
Έντυποαίτησης της κατ’ αρχήν δήλωσης  συμμετοχής για κάθε ενδιαφερόμενο,υπάρχει στην ιστοσελίδα μας www.aoxlarisas.gr,καθώς και στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Α.Η αίτηση αφού συμπληρωθεί να αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση: (info@aoxlarisas.gr ).
Καταληκτική προθεσμία για την επικαιροποιημένη εκδήλωση ενδιαφέροντος, τίθεται η 5/12/2017, με δεδομένο ότι επιθυμία της Ε.Φ.Ο.Α. είναι να ξεκινήσουν άμεσα οι σχολές προπονητών και οι διαδικασίες να έχουν ολοκληρωθεί, πάντα με την έγκριση της Γ.Γ.Α., το αργότερο μέχρι την 31/1/2018.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία στην διάθεσή σας."