Παρουσία των τοπικών αρχών, εκπαιδευτικών, γονιών με τα παιδιά τους, εγκαινιάστηκε σήμερα ο νέος Βρεφονηπιακός  και Παιδικός Σταθμός του Δήμου Λαρισαίων στην συνοικία της Ανθούπολης.

Σε δηλώσεις τους, ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός και ο μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, Ιερώνυμος ο οποίος χοροστάτησε στην τελετή των εγκαινίων, στάθηκαν στην σπουδαιότητα λειτουργίας ενός ακόμη Βρεφονηπιακού και Παιδικού Σταθμού στην πόλη της Λάρισας.

Αμέσως μετά τις σχετικές ομιλίες ο δήμαρχος Λαρισαίων, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και ο μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου, μοίρασαν δώρα στα παιδιά.

Ακολούθησε ξενάγηση στους σύγχρονους χώρους του κτιρίου από την διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λαρισαίων, Σταυρούλα Μπαξεβάνου η οποία ευχαρίστησέ όλους αυτούς που βοήθησαν να προστεθεί ένας ακόμη Βρεφονηπιακός και Παιδικός Σταθμός για τις ανάγκες φιλοξενίας των παιδιών της πόλης.

Ο νέος, 27ος Παιδικός Σταθμός, του Δήμου, βρίσκεται στην πλατεία της Ανθούπολης έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 80 παιδιά και αποτελούσε ένα διαχρονικό αίτημα των κατοίκων της συνοικίας.

ertnews.gr