Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού,  η βουλευτής Λάρισας του Κινήματος Αλλαγής Ευαγγελία Λιακούλη, δήλωσε:

«Ο Ερυθρός Σταυρός, είναι ένας φωτεινός φάρος μέσα στην καταχνιά και ο Κόκκινος Σταυρός και η Ημισέληνος, αιώνια πια σύμβολα της αλτρουιστικής προσφοράς χωρίς σύνορα, κοντά στους ευάλωτους πληθυσμούς,  στους Ανθρώπους χωρίς πατρίδα, στους ανήμπορους της ζωής . 

Είναι η ενσάρκωση του οράματος ενός κόσμου που προχωρά, με πυξίδα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και πυρήνα του,  τον Ανθρωπισμό

Σε όλους τους Ερυθροσταυρίτες και Ερυθροσταυρίτισσες, υποκλινόμαστε, γιατί με τη δική τους εθελοντική δράση, δίνουν νόημα στην αλληλεγγύη και γίνονται πρωταγωνιστές στην ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής. 

Στους πρωτοφανώς δύσκολους καιρούς που διανύουμε, οι εθελοντές και τα στελέχη του ΕΕΣ, είναι πάντα δίπλα μας και κοντά μας. 

Το παράρτημα Λάρισας, με τα στελέχη και τους εθελοντές του, έδωσαν όλη τη δύναμή τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας, των φυσικών καταστροφών, της πλημμύρας και των σεισμών στο νομό μας και στη Θεσσαλία .

Είναι τύχη για μας να υπάρχουν δίπλα μας και ευλογία για τον τόπο μας, η προσφορά τους. 

Συνεργαστήκαμε επανειλημμένα μαζί τους, μέσα από το κοινωνικό δίκτυο #Κανείς Μόνος και νιώσαμε τη δύναμή τους και την ανυπόκριτη στήριξή τους . Τους ευχαριστούμε, από καρδιάς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο του ΕΕΣ κ Αντώνη Αυγερινό και στην διοίκηση, καθώς η Λάρισα απολαμβάνει της έμπρακτης αγάπης τους, που την επιβεβαίωσαν και πρόσφατα με την ενίσχυση των τμημάτων για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών, αλλά και με την ίδρυση του Παραρτήματος στην Ελασσόνα. 

Φέτος οι εθελοντές όλων των σωμάτων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, χόρεψαν στους ρυθμούς του τραγουδιού «Jerusalema» και μας γέμισαν αισιοδοξία, δύναμη και  ελπίδα (https://www.youtube.com/watch?v=Zx-NQ7kyG-M)

Φέτος, το μήνυμά τους είναι: «Τοgether we are #UNSTOPPABLE»- 

Μαζί είμαστε ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΙ. 

Και το μήνυμα αυτό,  είναι πολύ δυνατό, ακριβώς επειδή είναι βαθιά αληθινό…

#Κανείς Μόνος »