Το Σωματείο Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Λ. στο πλαίσιο της οργάνωσης συμμετοχής των Μελών του αλλά και πολιτών θα δρομολογήσει αστικά λεωφορεία [δωρεάν για χρήστες] για τη διευκόλυνση κατά τη μετάβασή σας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ως ακολούθως:
Αστικό «ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΥΓΕΙΑΣ 1»: Γιάννουλη-Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Αναχώρηση στις 08:30. Το λεωφορείο θα επιβιβάζει μόνο από τις στάσεις, που ήδη υπάρχουν στη διαδρομή του δρομολογίου, που θα ακολουθήσει:
    ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
    Ε.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ-ΛΑΡΙΣΑΣ
    ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ
    ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ
    ΑΝΘΙΜΟΥ ΓΑΖΗ
    ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
    ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
    ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ
    1ης ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ
    ΔΗΜ. ΚΑΡΑΟΛΗ
   Αστικό «ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΥΓΕΙΑΣ 2»: Τέρμα Σωκράτους-Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Αναχώρηση στις 08:30. Το λεωφορείο θα επιβιβάζει μόνο από τις στάσεις, που ήδη υπάρχουν στη διαδρομή του δρομολογίου, που θα ακολουθήσει:
    ΤΕΡΜΑ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ
    ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ
    31ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
    ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
    ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ
    ΚΥΠΡΟΥ
    ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
    ΗΛΙΟΔΩΡΟΥ
    ΡΟΥΣΒΕΛΤ
    ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ
    ΦΑΡΣΑΛΩΝ
    ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΥ
    ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
    ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ
    ΣΑΡΙΜΒΕΗ
    ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ
***στο δρομολόγιο Νο 2 υπάρχει περίπτωση μέρος της οδ. ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΥ να είναι κλειστή λόγω έργων (αυτό θα το γνωρίζουμε μία μέρα πριν). Στην περίπτωση αυτή το λεωφορείο θα περάσει από τις οδούς:
ΦΑΡΣΑΛΩΝ – ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΥ – ΠΑΙΩΝΙΟΥ -ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΓΑ  ΘΕΩΔΟΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ κ.ο.κ.
Μπορείτε να ενημερώνεστε από το Σταθμαρχείο του Κ.Τ.Ε.Α.Λ. και το μπλοκ του Σωματείου: somateiopgnl.blogspot.gr
3.    Αστικό «ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΥΓΕΙΑΣ»:
επιστροφή, όσων επιθυμούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Θ’ αναχωρήσει μετά τη λήξη των δράσεων από την Κεντρική Πλατεία επί της οδ. Κύπρου. Θα πραγματοποιήσει τη διαδρομή του αστικού Νο 4 έως το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.
Θ’ αποβιβάζει μόνο μετά το Κτηνιατρείο και στις στάσεις, που ήδη υπάρχουν.
Η μετακίνηση με τα αστικά θα είναι δωρεάν και χρήστες δεν θ’ ακυρώνουν εισιτήριο κατά την επιβίβαση.
Το Σωματείο θα είναι σε επικοινωνία με το Κ.Τ.Ε.Α.Λ. Λάρισας κι αν χρειαστεί θα δρομολογήσει επιπλέον αστικά. Παρακαλούμε για την κατανόηση όλων, ώστε η μετάβαση στο Π.Γ.Ν.Λ. να γίνει με ασφάλεια.
Το Σωματείο καλεί όλους τους συναδέλφους και πολίτες να συμμετέχουν δυναμικά στο Καραβάνι της Υγείας την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017. Ξεκινάμε από την είσοδο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στις 09:00.
Η Υγεία είναι υπόθεση όλων και την 1η Φεβρουαρίου η Θεσσαλία θα δώσει ηχηρό μήνυμα για να σωθεί το Ε.Σ.Υ.