Σειρά εκπαιδευτικών workshops για μαθητές Λυκείου διοργανώνει την Κυριακή 16 Απριλίου, στη Λάρισα, το American College of Thessaloniki (ACT), το μη κερδοσκοπικό τμήμα πτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών του Κολλεγίου Ανατόλια. Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν. 

Το πρώτο εργαστήριο με τίτλο «Διαφήμιση στα Social Media» αναλύει επιτυχημένες τεχνικές, επισημαίνει συνηθισμένα λάθη και προειδοποιεί για τις παγίδες που κρύβονται στον δρόμο της διαφήμισης και της προώθησης μέσω των social media (Facebook, twitter, linked in, Instagram κ.ά). Οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν παράλληλα μια καμπάνια με την καθοδήγηση ειδικών και καταξιωμένων επαγγελματιών της αγοράς.

Το δεύτερο εργαστήριο «Συγκρούσεις, διπλωματία και οικοδόμηση της ειρήνης» έχει στόχο να ενισχύσει τις δεξιότητες όσων το παρακολουθήσουν, να φωτίσει τη δυναμική των συγκρούσεων και τις ικανότητες που χρειάζονται για την οικοδόμηση της ειρήνης σε καταστάσεις κρίσης. Ακόμη, θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν δεξιότητες σε θέματα επικοινωνίας και διαλόγου και να κατανοήσουν τον ρόλο των ειρηνευτικών δυνάμεων και της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 συμπληρώνοντας τη φόρμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.act.edu/think

Για περισσότερες πληροφορίες 2310 398 398 (9:00 π.μ. – 5:00 μ.μ.)