Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα Χριστούγεννα ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες των πρωτοκόλλων του covid -19 ο Σύλλογος Τρίτεκνων νομού Λάρισας κατέβαλε «μια σημαντική προσπάθεια, ώστε να στηρίξουμε τις ευπαθείς τρίτεκνες οικογένειες διανέμοντας τρόφιμα και παιχνίδια για παιδιά στις 19 και 22 Δεκεμβρίου 2020.

Αυτό οφείλεται στην έμπρακτη αγάπη των πολιτών και τις επιχειρήσεις της Λάρισας, που στήριξαν τη δράση των τρίτεκνων Ν. Λάρισας και ο καθένας έδειξε με τον τρόπο του την αλληλεγγύη του στους συνανθρώπους μας, που την έχουν μεγάλη ανάγκη!

Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν διανεμήθηκαν σε ενενήντα  πέντε (95) τρίτεκνες οικογένειες, προκειμένου να προσφέρει χαρά και ανακούφιση, ώστε να συμβάλλει στην δημιουργία εορταστικού κλίματος με πνεύμα αλληλεγγύης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές μας που κοπίασαν γι αυτό το υπέροχο έργο, τις επιχειρήσεις του τόπου μας για την ανταπόκρισή τους στις εκκλήσεις μας!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς και υποστηρικτές μας:

1.    ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

2.    Kasidis AE.

3.     ΠΟΥΤΟΚΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

4.    Ιερός Ναός Άγιου Θωμά Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου.

5.    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε.

6.     BRETAS Ε.Π.Ε.

7.     ΟΝΝΕΔ Λάρισας

8.    Ιδιαιτέρως τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων κ. Σωτήρη Βούλγαρη για την συνεισφορά του στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για να βοηθήσουμε την ευπαθή τρίτεκνη οικογένεια.

Όπου υπάρχει φως, υπάρχει ελπίδα.

Χρόνια πολλά, καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα!»