Τα Κέντρα Εκπαιδευτικής & Συμβουλευτικής Υποστήριξης – Κ.Ε.Σ.Υ. Λάρισας και Καρδίτσας δια των εκπαιδευτικών του Τομέα Συμβουλευτικής στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, Βλαχοδήμου Ευπραξίας/Πλαγερά Αντώνιου και Μυργιώτη Ευφροσύνης αντίστοιχα, στο πλαίσιο των καθηκόντων και αρμοδιοτήτων τους σχετικά με την παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και της εξ αποστάσεως υποστήριξης των μαθητών και μαθητριών της Γ Λυκείου των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων,  διοργανώνουν την τρίτη  Διαδικτυακή Ενημερωτική Εκδήλωση για μαθητές και μαθήτριες Γ Λυκείου, με θέμα: «Σταδιοδρομία στις Ένοπλες Δυνάμεις» σήμερα Παρασκευή  19 Φεβρουαρίου και  ώρα 15:00.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι:

15:00 Καλωσόρισμα στην εκδήλωση από τους εκπαιδευτικούς Συμβουλευτικής στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό.

15:10 Παρουσίαση των Παραγωγικών Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων – Εισηγητής ο  ΕΠΧΟΣ  κ. Παπαποστόλου Διονύσιος.

16:10 Παρουσίαση των Παραγωγικών Σχολών της Αεροπορίας - Εισηγητής ο ΕΠΓΟΣ(Ι) κ. Λαγγιώλης Ευριπίδης.

16:40 Υποβολή ερωτήσεων από τους μαθητές και τις μαθήτριες και απαντήσεις από τους εισηγητές.

17:00 Λήξη της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση θα παρακολουθήσουν και μαθητές και μαθήτριες της Θεσπρωτίας, της Κέρκυρας, της Κεφαλληνίας, της Λευκάδας και της Φλώρινας στο πλαίσιο συνεργασίας των εκπαιδευτικών του Τομέα Συμβουλευτικής στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με το συντονισμό του Κ.Ε.Σ.Υ. Λάρισας μέσω της πλατφόρμας WEBEX σε σύνδεσμο που έχει κοινοποιηθεί στους μαθητές και τις μαθήτριες μέσω των σχολείων τους και στον οποίο καλούνται να συνδεθούν 10΄ νωρίτερα της προκαθορισμένης ώρας.

Οι απόφοιτοι μπορούν να πληροφορηθούν τον σύνδεσμο από τα συνεργαζόμενα Κ.Ε.Σ.Υ.

Τα Κ.Ε.Σ.Υ. Λάρισας και Καρδίτσας θα συνεχίσουν με νέες δράσεις προσπαθώντας να καλύψουν τα ενδιαφέροντα και τις απορίες όλο και περισσότερων μαθητών και μαθητριών.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κ.Ε.Σ.Υ. Λάρισας, https://blogs.sch.gr/kesylar/, τηλέφωνο επικοινωνίας 2410555222

Κ.Ε.Σ.Υ. Καρδίτσας, https://blogs.sch.gr/emyrgio, τηλέφωνα επικοινωνίας 2441354525, 2441079891