Τα Κέντρα Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης – Κ.Ε.Σ.Υ. Λάρισας και Καρδίτσας δια των εκπαιδευτικών του Τομέα Συμβουλευτικής στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, Βλαχοδήμου Ευπραξίας/Πλαγερά Αντώνιου και Μυργιώτη Ευφροσύνης αντίστοιχα, στο πλαίσιο των καθηκόντων και αρμοδιοτήτων τους σχετικά με την παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με τον επαγγελματικό προσανατολισμό και της εξ αποστάσεως υποστήριξης των μαθητών και μαθητριών της Γ Λυκείου των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων,  διοργανώνουν τη δεύτερη  Διαδικτυακή Ενημερωτική Εκδήλωση για μαθητές και μαθήτριες Γ Λυκείου, με θέμα: «Γνωρίζω το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού και τις διαδικασίες εισαγωγής» την Πέμπτη  11 Φεβρουαρίου 2021 και  ώρα 15:00

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι:

15:00 Καλωσόρισμα στην εκδήλωση από τους εκπαιδευτικούς Συμβουλευτικής στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό.

15:10 Παρουσίαση του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από την κ. Μπεκιάρη Αλεξάνδρα, επίκουρη καθηγήτρια Τ.Ε.Φ.Α.Α. Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

15:30 Παρουσίαση των διαδικασιών εισαγωγής στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού από την κ. Μπατσίλα Δάφνη, υπεύθυνη Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.

15:50 Επαγγελματικά δικαιώματα και προοπτικές αποφοίτων των Τμημάτων Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, παρουσίαση από τον κ. Τσιτώτα Κωνσταντίνο, Πρόεδρο του Ν.Τ.  Π.Ε.Π.Φ.Α. Λάρισας.

16:05 Υποβολή ερωτήσεων από τους μαθητές και τις μαθήτριες και απαντήσεις από τους ομιλητές/τριες.

16:15 Λήξη της εκδήλωσης.

Συνδιοργανωτής της εκδήλωσης είναι το Νομαρχιακό Τμήμα της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Λάρισας.

Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με το συντονισμό του Κ.Ε.Σ.Υ. Λάρισας μέσω της πλατφόρμας WEBEX σε σύνδεσμο που έχει κοινοποιηθεί στους μαθητές και τις μαθήτριες μέσω των σχολείων τους και στον οποίο καλούνται να συνδεθούν 10΄ νωρίτερα της προκαθορισμένης ώρας.

Τα Κ.Ε.Σ.Υ. Λάρισας και Καρδίτσας θα συνεχίσουν με νέες δράσεις προσπαθώντας να καλύψουν τα ενδιαφέροντα και τις απορίες όλο και περισσότερων μαθητών και μαθητριών.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κ.Ε.Σ.Υ. Λάρισας, https://blogs.sch.gr/kesylar/, τηλέφωνο επικοινωνίας 241055522

Κ.Ε.Σ.Υ. Καρδίτσας, https://kesy-new.kar.sch.gr/, τηλέφωνα επικοινωνίας 2441354525, 2441079891