Συνεχίζεται το «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ» με τη διανομή τροφίμων να ξεκινά και πάλι σήμερα στη σκεπαστή αγορά της Νεάπολης Λάρισας και εκατοντάδες δικαιούχους να σπεύδουν για να προμηθευτούν με τρόφιμα.
Οι ωφελούμενοι του Προγράμματος ανέρχονται στον αριθμό των 2.492 οικογενειών (6201 άτομα) στα όρια του Δήμου Λαρισαίων και 4472 οικογένειες σε όλο το Νομό.
Η διανομή τροφίμων θα πραγματοποιηθεί για τους ωφελούμενους του Δήμου Λαρισαίων στις 7,8 και 9 Νοεμβρίου στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης και ώρες 9:00-14:00. Για την παραλαβή των προιόντων απαραίτητη είναι η προσκόμιση επίσημου εγγράφου στο οποίο αναφέρεται ο ΑΜΚΑ του αιτούντα.
Στο πλαίσιο του Προγράμματος παράλληλα με τη διανομή τροφίμων προβλέπονται και συνοδευτικές υποστηρικτικές υπηρεσίες από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων και από τους συνεργαζόμενους φορείς.
Παράλληλα στο χώρο της διανομής παρέχεται ενημέρωση από ειδικούς για τις υπηρεσίες που παρέχονται από τους συνεργαζόμενους φορείς και για μελλοντικές παράλληλες υποστηρικτικές δράσεις με στόχο την υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

thessaliatv.gr