Η νεοσύστατη θεατρική ομάδα του Φροντιστηριακού Οργανισμού «Κέντρον» παρουσιάζει την κωμωδία «Αυτός ο Δον Ζουάν» του Μολιέρου την Παρασκευή 22 Απριλίου στις 8.30 το βράδυ στο αμφιθέατρο του 6ου Γενικού Λυκείου στη Νεάπολη Λάρισας.  Πρόκειται για μια θεατρική διασκευή της πρώην Ερασιτεχνικής Σκηνής του Θεσσαλικού Θεάτρου σε σκηνοθεσία της Χριστίνας Ανδρέου. Αντί εισιτηρίου θα γίνει συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας για την ενίσχυση: Συσσίτια Απόρων της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης & Τυρνάβου ο "Επιούσιος" και Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λαρισαίων.

Ο μύθος του Δον Ζουάν, του γάλλου ευγενή με τις χιλιάδες ερωμένες και τους αμέτρητους εχθρούς, ο μυθικός εραστής που σαγήνευσε και αποπλάνησε δεκάδες γυναίκες, ζωντανεύει από μαθητές του φροντιστηρίου που με το μεράκι τους και την αγάπη τους για το θέατρο δούλεψαν σχεδόν τρεις μήνες για να ανέβει αυτή η παράσταση.

Ο Δον Ζουάν είναι ένας καρδιοκατακτητής που μόνη του ευχαρίστηση είναι η απόπλανηση των γυναικών. Τις πλησιάζει, τις κάνει να τον ερωτευτούν, κερδίζει την εμπιστοσύνη τους, τις εκμεταλλεύεται και τέλος, τις εγκαταλείπει. Ιδιαίτερη αδυναμία του είναι οι ήδη δεσμευμένες γυναίκες και οι γυναίκες με πολλές κατακτήσεις. Αρέσκεται στο να πολεμά τους ανταγωνιστές του, να βγαίνει νικητής και να κερδίζει τις γυναικείες καρδιές.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά οι μαθητές: Νεκταρία Γεωργούλα, Εύα Ζηλιασκούδη, Βιβή Ζουμπουλίδου, Ευαγγελία Κόμη, Βασίλης Κοψίδας, Ραφαήλ Κύρκος, Χρύσα Μυλωνά, Θωμάς Νατσούδης, Άρτεμις Νικολάου, Αγγελική Τράντα και η φοιτήτρια Μυρτώ Χαρούλη. Μαζί τους ο καθηγητής του "Κέντρον" Βασίλης Μπρούτσος.