Αυτοψία σε υπο εξέλιξη σημαντικά έργα του Δήμου Λαρισαίων τα οποία αλλάζουν την φυσιογνωμία της Λάρισας, κάνοντας την περισσότερο ανθρώπινη, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Απόστολος Καλογιάννης. 

 Αναλυτικά, ο κ. Καλογιάννης βρέθηκε στα έργα στην οδό Λ. Κατσώνη, Κολοκοτρώνη, Κοραή, στα έργα στην Ηλιοδώρου -  Ρούσβελτ καθώς και στην συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου, όπου συνεχίζεται  το μεγάλο πρόγραμμα ανάπλασης των δρόμων. 

Ο δήμαρχος ενημερώθηκε για την πορεία εξέλιξης των έργων που προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς, ενώ συνομίλησε με περιοίκους και επαγγελματίες, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις μεγάλες αλλαγές που εξελίσσονται στην πόλη.

 Σημειώνεται ότι το έργα για τη διαμόρφωση της Ηλιοδώρου – Ρούσβελτ, εξελίσσεται ομαλά, διαμορφώνοντας νέες συνθήκες στην περιοχή  Το έργο είναι προϋπολογισμού 1,4 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ/ΕΠ Θεσσαλίας. Επίσης, με γοργούς ρυθμούς προχωράει και η παρέμβαση στην οδό Κολοκοτρώνη – Λάμπρου Κατσώνη. Και αυτό το έργο είναι ενταγμένο από το Δήμο Λαρισαίων στο ΕΣΠΑ/ΕΠ Θεσσαλίας με προυπολογισμό 1,8 εκατ. ευρώ. 

Οι παραπάνω παρεμβάσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στο καλοκαίρι. Τα κύρια χαρακτηριστικά του έργου θα είναι πέρα από την λωρίδα κυκλοφορίας, ποδηλατόδρομος σε Λ. Κατσώνη και Κολοκοτρώνη,  νησίδα πρασίνου, θέσεις στάθμευσης 

Τέλος, συνεχίζονται οι παρεμβάσεις και οι ανακατασκευές δρόμων στην συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου, με τα έργα να εξελίσσονται σε τμήμα της οδού Γούναρη και στην οδό Κιλκίς. Οι παρεμβάσεις στην συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου οι οποίες έχουν αλλάξει την εικόνα της συνοικίας ανέρχονται στα 4 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτούνται από πόρους του Δήμου.