Στις συνέπειες που επέφερε στην οικονομία η πανδημία του κορωναϊού αναφέρθηκε απόψε ο Δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης, κατά την διάρκεια της διαδικτυακής συζήτησης του larissamazi.gr, δηλώνοντας πως στα ταμεία του Δήμου δεν μπήκαν 2 εκατομμύρια ευρώ. 

Παράλληλα, τόνισε πως γνωρίζει τις δυσμενείς συνθήκες της τοπικής οικονομίας, με επιχειρήσεις κυρίως του μικρομεσαίου χώρου που έκλεισαν, γι΄αυτόν τον λόγο ζητά την βοήθεια και την στήριξη της Πολιτείας ώστε να ενισχυθεί και η Αυτοδιοίκηση, η οποία από την πλευρά της οφείλει να στηρίξει τους επαγγελματίες που πλήττονται. 

Αναφερόμενος στην σημασία του πρωτογενή τομέα ο κ. Καλογιάννης δήλωσε πως ο Δήμος Λαρισαίων ετοιμάζεται να δημιουργήσει Κτηνοτροφικό Πάρκο.

Στην διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Η Οικονομία στην εποχή του κορωνοϊού. Κίνδυνοι προκλήσεις προοπτικές» συμμετείχαν οι κύριοι Θεόδωρος Σκυλλακάκης, Υφυπουργός Δημοσιονομικής Πολιτικής, Ευκλείδης Τσακαλώτος, πρώην Υπουργός Οικονομικών, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και ο Φίλιππος Σαχινίδης, πρώην Υπουργός – μέλος του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝ.ΑΛ.

Παρεμβάσεις έγιναν από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Σωτήρη Γιαννακόπουλο και τον πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου (Π.Τ. Θεσσαλίας) κ. Ηλία Κοτσιμπογεώργο.