Στο πλαίσιο του μαθήματος «Ζώνη Δημιουργικών Δραστηριοτήτων» οι μαθητές της Α΄ τάξης του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας, καθ’ όλη τη διάρκεια του α΄ τετραμήνου του τρέχοντος σχολικού έτους, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους κας Δέσποινας Λιουλιάκη ΠΕ20 και κας Κωνσταντίνας Κυριάκου ΠΕ19 και έχοντας την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση της Διευθύντριας, του Συλλόγου Διδασκόντων και σύνολης της Μαθητικής Κοινότητας του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ., εργάστηκαν με ζήλο και δημιουργικότητα, αφιερώνοντας μάλιστα αρκετό από τον εξωσχολικό τους χρόνο, και κατασκεύασαν ένα μεγάλο αριθμό καλαίσθητων αντικειμένων, όπως διακοσμημένα βάζα και μπουκάλια, αρωματικά κεριά, αναμνηστικά ‘γούρια’, προϊόντα μελιού, συσκευασίες ελαιολάδου με βότανα, λικέρ φρούτων, ημερολόγια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, επιζωγραφισμένα κεραμίδια, ξύλα και πέτρες, πλεκτά στολίδια, πήλινες κατασκευές, χειροποίητα μπρελόκ κ.ά., τα οποία εξέθεσαν στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργανώθηκε στους χώρους του Σχολείου, από 21 έως 23 Δεκεμβρίου 2016.
Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα που απευθύναμε ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα το σύνολο σχεδόν των όμορφων κατασκευών να διατεθούν στο κοινό που επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και, κατ’ αυτό τον τρόπο, επετεύχθη ο φιλανθρωπικός σκοπός της συγκεκριμένης δραστηριότητας, δηλαδή η ενίσχυση του Κρίκκειου Ορφανοτροφείου θηλέων της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης & Τυρνάβου.
Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Μαθητική Κοινότητα του 3ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Λάρισας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους Μαθητές και τους Εκπαιδευτικούς που ανέλαβαν και πραγματοποίησαν το όμορφο και δημιουργικό αυτό έργο, καθώς και τις ευχαριστίες μας σε όσους επισκέφτηκαν και υποστήριξαν το Χριστουγεννιάτικο Bazaar και σε όσους με κάθε τρόπο συνέβαλαν στην επιτυχία του εγχειρήματος. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε στον κ. Αθανάσιο Παιδή, Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την ηθική στήριξη και συμπαράστασή του.