Πλούσιες Αποκριάτικες εκδηλώσεις ετοιμάζει η Εξωραϊστική Μορφωτική Λέσχη Φιλιππούπολης, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017, θέλοντας να στείλει με αυτόν τον τρόπο ένα μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας σε όλους, τους μικρούς και μεγάλους φίλους της Λέσχης αλλά και σε όλους τους Λαρισαίους που θα παραβρεθούν το πρωί αλλά και το απόγευμα, στην πλατεία της Φιλιππούπολης (Πλατεία Ανατολικής Ρωμυλίας).

Τα Αποκριάτικα δρώμενα, θα ξεκινήσουν το πρωί της Κυριακής 11:00 πμ, με το μεγάλο αποκριάτικο “μασκέ πάρτι”, για τους μικρούς φίλους που θα έχουν την ευκαιρία να χορέψουν και να διασκεδάσουν με Λάτιν ρυθμούς.

Ιδιαίτερο χρώμα το πρωί της Κυριακής, θα δώσει η εμφάνιση των τμημάτων του “Μοντέρνου χορού της Λέσχης” υπό την καθοδήγηση της Κα. Ροδιτάκη Ειρήνη.

Η γιορτή θα συνεχιστεί το απόγευμα της Κυριακής στις 5:00 μμ, με το Άναμμα της Μεγάλης Φωτιάς, ώστε να αναβιώσει το έθιμο η «ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ», με ήχους παραδοσιακούς, από την ορχήστρα του «ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΙΧΑΛΕ». Μουσικές της Θράκης, της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας, αλλά και σκωπτικά τραγούδια των Αποκριών, θα δώσουν την ευκαιρία στους παραβρισκόμενους να γλεντήσουν και να χορέψουν όλο το βράδυ.

Καθ΄ όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων οι Λαρισαίοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν εξαιρετικούς μεζέδες και καλό κρασί που θα ετοιμάζουν τα μέλη της Ε.Μ.Λ. Φιλιππούπολης. Η Ε.Μ.Λ. Φιλιππούπολης καλεί όλους του Λαρισαίους να συμμετέχουν στο αποκριάτικο αυτό ξεφάντωμα.