Άνοιξε τις πύλες του σήμερα το «Φεστιβάλ Πηνειού» που διοργανώνει ο δήμος Λαρισαίων – Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών.

Πρόκειται για ένα καλλιτεχνικό γεγονός και μια γιορτή που ξεκίνησε πριν χρόνια και συνεχίζει μέχρι σήμερα προκειμένου να αναδειχθούν τα έργα διαμόρφωσης της κοίτης και να ενταχθεί το ποτάμι στη ζωή της πόλης.

Το σύνολο κρουστών του Μουσικού Σχολείου Λάρισας υποδέχτηκε τους Λαρισαίους με συνοδεία τους μικρούς ποδηλάτες της Ακαδημίας Ποδηλασίας του Δήμου Λαρισαίων.

Η Κεντρική Σκηνή θα ανοίξει στις 9 μ.μ. με το συγκρότημα Mr. Highway Band για να ακολουθήσουν οι Παύλος Παυλίδης & B-Movies

Στη Β’ Σκηνή οι ράπερ Sadomas και 12ος Πίθηκος θα ξεσηκώσουν τη νεολαία με τον ρυθμό τους και τα κοινωνικά μηνύματα των στίχων τους.

Για τους πιο ρομαντικούς, στην Γ΄Σκηνή τρεις νέες τραγουδίστριες η Nalyssa Green, η Sugahspank! και η Lou is θα κάνουν αφιέρωμα στον Leonard Coen.

Η διάρκειά του φεστιβάλ είναι τέσσερις ημέρες, ενώ περιλαμβάνεται η 21η Ιουνίου που είναι η Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής, πολιτιστικό γεγονός ευρείας εμβέλειας.

Η είσοδος σε όλα τα δρώμενα είναι ελεύθερη στο κοινό.

Φωτό: Άλεξ Παπαγεωργίου

tinealarissa.gr