Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού η προγραμματισμένη για την 1η Νοεμβρίου Αγορά Καταναλωτών Χωρίς Μεσάζοντες αναβάλλεται.

Οπως αναφέρεται από τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας "λόγω των νέων περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν για την αντιμετώπιση του COVID-19 στην περιοχή της Λάρισας, είμαστε αναγκασμένοι να αναβάλουμε την προγραμματισμένη για την 1η Νοεμβρίου 2020 Αγορά Καταναλωτών Χωρίς Μεσάζοντες, και να τη μεταφέρουμε την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020, με την προϋπόθεση ότι δε θα υφίσταται το κώλυμα που μας επιβάλλει την αναβολή.

Όσοι πολίτες παράγγειλαν ήδη προϊόντα μπορούν να προσέλθουν κανονικά να αγοράσουν τα προϊόντα τους στη νέα ημερομηνία (15/11), εφόσον δεν προκύψει κάτι που να την αναιρεί.

Επίσης, οι παραγγελίες στο site μας www.energw.gr, με email στο paraggelies.stegh@gmail.com και στα τηλ. 2413011972, κιν. 6909566709 κατά τις ώρες λειτουργίας της γραμματείας από Δευτέρα ως Παρασκευή 10 -12 το πρωί και 6-8 το απόγευμα εκτός Τρίτης και Πέμπτης, συνεχίζονται κανονικά, για όσους θέλουν να παραγγείλουν για τη νέα ημερομηνία.

Ζητούμε την κατανόησή σας για την αναστάτωση που προκαλείται λόγω της κατάστασης, αλλά δυστυχώς είναι κάτι που δεν εξαρτάται από τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας.

Προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της κοινωνίας και να προσφέρουμε όσα περισσότερα μπορούμε, παρά τις πρωτόγνωρες και αντίξοες συνθήκες που όλοι αντιμετωπίζουμε.

Είμαστε βέβαιοι ότι μαζί θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε κι αυτή την κρίση και θα βγούμε νικητές!"