Σε σχέση με την νέα ανακοίνωση του ΣΙΚΑΕΛ έχουμε να τονίσουμε τα εξής, γνωστά και επαναλαμβανόμενα, από την πλευρά της δημοτικής αρχής του Δήμου Λαρισαίων:

Μην ψάχνετε εχθρούς, εκεί που δεν υπάρχουν. Ο Δήμαρχος δεν στοχοποίησε και δεν στοχοποιεί κανέναν. Κοινή μας αγωνία είναι να σώσουμε ανθρώπινες ζωές και να πάει καλύτερα η οικονομία της πόλης.

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του ΣΙΚΑΕΛ, στην οποία αναφέρονταν τα εξής: 

«Δυστυχώς νιώθουμε ντροπή και λύπη για την απάντηση του πρώτου πολίτη της Λάρισας. Χωρίς επιχειρήματα με ύφος χιλίων καρδιναλίων προσπαθεί μέσα στον πανικό του να μας εμπλέξει σε πολιτικά παιχνίδια που αποτελούν μόνο αποκύημα της φαντασίας του.

Δεν θα ασχοληθούμε άλλο ούτε θα πέσουμε σε επίπεδο πεζοδρομίου αν και εμείς εδώ και πολλά χρόνια βγάζουμε το ψωμί μας στις πλατείες και στα πεζοδρόμια. Θα κλείσουμε δε με το φυσιολογικό, εδώ και 18 μήνες πανδημίας είναι πλέον η τέταρτη φορά που για την πανδημία κατά το Δήμαρχο φταίει η εστίαση ενώ το μεγαλύτερο διάστημα όπως όλοι ξέρουμε η εστίαση ήταν κλειστή.

Καλά θα είναι όταν θα έχει κάποιος να πει κάτι να το λέει με στοιχεία  και όχι με γενικότητες άνευ ουσίας.

Υ.Γ.: Κ. Δήμαρχε όταν άνοιξε η εστίαση τον Μάιο είχαμε καθημερινά μερικές χιλιάδες κρούσματα και στη Λάρισα πολλά σε υπηρεσίες του Δήμου σας αλλά εμείς δεν βγήκαμε να τονίσουμε το φυσιολογικό και το ανθρώπινο ότι η πανδημία είναι ανάμεσα μας και πηγαίνει σε όλους. Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στο ΣΙΚΑΕΛ και εσάς».