Με τον καθιερωμένο Αγιασμό ξεκίνησε η καινούργια ιεραποστολική χρονιά για τους Νέους του Αγίου Αχιλλίου, την Τρίτη 2 Οκτωβρίου το βράδυ. 

Μετά την Παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού, έγινε η έναρξη των Συναντήσεων Νέων της ενορίας του Αγίου Αχιλλίου, που πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη 8.45 - 10.00 το βράδυ, στο υπόγειο Πνευματικό Κέντρο του Ναού.
Oπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση "ο π. Ραφαήλ υποδέχτηκε τους Νέους, τους ευλόγησε με τον Σταυρό και τον Αγιασμό και τους μίλησε για το νόημα και την ανάγκη της Κατήχησης.

Ιδιαίτερα στις μέρες μας, που ο άνθρωπος έχει χάσει τον προσανατολισμό του και αποδομούνται αιώνιες αξίες, ο λόγος του Θεού είναι όντως "φως ταις τρίβοις ημών και λύχνος τοις ποσίν ημών", που μας βοηθάει να πορευόμαστε τον σίγουρο και αυθεντκό δρόμο που οδηγεί στην αιώνια χαρά και μακαριότητα. Είναι το πνευματικό "μάννα" και το "ύδωρ το ζων" που χορταίνει και ξεδιψάει τους "κοπιώντας και πεφορτισμένους" της ζωής. Είναι το φως που νοηματοδοτεί τον αγώνα των πιστών και η σάλπιγγα που αφυπνίζει και αλλοιώνει τις συνειδήσεις των καλοπροαίρετων ανθρώπων.
Στην έναρξη των νεανικών συνάξεων οι Νέοι μας θα πραγματοποιήσουν μια εκδρομή στο Πόρτο Λάγος και την Ξάνθη, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου.
Τελειώνοντας η πρώτη αυτή Συνάντηση, οι Νέοι ενημερώθηκαν για τις άλλες δραστηριότητες που μπορούν να συμμετάσχουν:
1.Θεατρική Ομάδα. Από τον Οκτώβριο θα ξεκινήσουν οι προετοιμασίες για να ανεβάσουμε καινούργιο έργο. (Για τη συμμετοχή σας επικοινωνείστε με τον π.Ραφαήλ ή τον κ.Γιάννη Τσιάτσιο στο τηλ. 6973281063)
2.Χορωδία.
3.Χορευτικό.(Κάθε Τετάρτη 2 τμήματα: 8.30μ.μ. για αρχάριους και 9.30μ.μ. για προχωρημένους)
4.Ορχήστρα.(Όποιος παίζει κάποιο μουσικό όργανο, να επικοινωνήσει με τον π.Ραφαήλ ή τον Στέλλιο Βαλδούμα στο τηλ. 6982953663)
5.Διακονία ασθενών.(Επισκέψεις κάθε εβδομάδα σε ασθενείς,σε νοσηλευτικά ιδρύματα)
6.Ιστοσελίδα <www.inaa.gr>
7.Ραδιοφωνική εκπομπή "ΟΜΟΘΥΜΑΔΟΝ" (Κάθε Πέμπτη 8-9μ.μ. στους 96.3 FM), την οποία μπορείτε να ακούσετε  και στο youtube.
8.Τετρασέλιδο έντυπο πνευματικού περιεχομένου "Εύηχη Σάλπιγγα". (Δεχόμαστε τα άρθρα σας σε ηλεκτρονική μορφή).Κυκλοφόρησε το 9ο τεύχος.
9.Μαθήματα πλεξίματος.
10.Δανειστική Βιβλιοθήκη (Κάθε Τρίτη βράδυ στη Συνάντηση των Νέων).

11.Σχολή γονέων(ομιλίες και συζήτηση προς νέους και υποψήφιους συζύγους και γονείς)-Μια Κυριακή το μήνα.