Σε μια σημαντική συνάντηση με αθλητικό και συνάμα εορταστικό χαρακτήρα παραβρέθηκε ο Θανάσης Παιδής…

Ο λόγος για την ετήσια εκδήλωση, την οποία διοργανώνει ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας, όπου και πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο Θανάσης Παιδής είχε την ευκαιρία να συγχαρεί από κοντά τους αθλητές, όπως επίσης τους προπονητές και τη διοίκηση του Συλλόγου, για μια σειρά επιτυχιών που ανεβάζουν το επίπεδο της ποδηλασίας σε τοπικό επίπεδο. Παράλληλα, μ’ αυτόν τον τρόπο ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας αναδεικνύεται μεταξύ των πρωτοπόρων πανελλαδικά, γεγονός που προκύπτει από το πλήθος των διακρίσεων που κατακτούν οι αθλητές του.

Στον χαιρετισμό του ο Θανάσης Παιδής, μεταξύ άλλων, επισήμανε τα εξής:

«Είναι μεγάλη η χαρά μας, καθώς βρισκόμαστε κοντά στη μεγάλη “οικογένεια” του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας, σ’ αυτήν την γιορτινή εκδήλωση που μας γεμίζει με ελπίδα... Αφορμή είναι αφενός οι σημαντικές διακρίσεις των αθλητών που μας κάνουν υπερήφανους και αφετέρου το γεγονός πως το ποδήλατο αποκτά όλο και περισσότερους πιστούς φίλους, οι οποίοι πέρα από τους αγώνες το χρησιμοποιούν και για την καθημερινή μετακίνησή τους.

Στο πλαίσιο αυτό ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας είναι εκ των πιο επιτυχημένων σε πανθεσσαλικό και πανελλήνιο επίπεδο, με την κατάκτηση των πρώτων θέσεων στο πρωτάθλημα να αποτελεί τον αδιάψευστο μαρτυρά της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται σε όλα τα επίπεδα.

Συνάμα, η παρουσία του καταδεικνύει πως ο Σύλλογος δεν αποτελεί ένα “πυροτέχνημα” με προδιαγεγραμμένη διάρκεια, καθώς η πορεία του χαρακτηρίζεται – πέραν όλων των άλλων – και από το γεγονός πως αθλητές του στελεχώνουν τις εθνικές ομάδες.

Αυτή η παρουσία, όπως και η τεχνογνωσία που έχει κατακτηθεί, αποτελούν βασικές προϋποθέσεις ώστε ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας να συμβάλει τα μέγιστα για να έρθουν κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις στην περιοχή μας με τεράστια προστιθέμενη αξία. Έτσι κατακτιέται η εξωστρέφεια, όπως και η τόνωση της τοπικής οικονομίας, που αποτελούν προϋποθέσεις για την ανάπτυξη.

Παράλληλα, οι αθλητές – από μικρή ηλικία - έρχονται σε επαφή με τις απαιτήσεις που έχουν κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, αποκτώντας εμπειρίες οι οποίες θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για την μετέπειτα πορεία τους.

Εμείς δηλώνουμε πως θα είμαστε πάντα κοντά τον Ποδηλατικό Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας, καθώς ο αθλητισμός είναι ο πλέον ενδεδειγμένος χώρος για την υγιή εξέλιξη των νέων μας» υπογράμμισε, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.