"Αφού αξιολογήσαμε το πρόγραμμα της παράταξης του Β. Σιόντα είδαμε ότι υπάρχουν κοινά σημεία επαφής και προσέγγισης, τείνουμε χέρι συνεργασίας και επικροτούμε τέτοιες προσπάθειες και ενέργειες", αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών και επικεφαλής του συνδυασμού "Συνεργασία για πορεία Ανάπτυξης", κ. Κώστας Κολλάτος.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Μετά την δημόσια τοποθέτηση του επικεφαλής της δημοτικής κίνησης "Εμπρός Ενωμένοι" κ. Βαγγέλη Σιόντα και μελετώντας το πρόγραμμα αυτής το οποίο και έχει δημοσιευτεί δημόσια, συνεδρίασε η δημοτική παράταξη "Συνεργασία για πορεία Ανάπτυξης" με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Κολλάτο και αποφάσισε τα ακόλουθα.

Αφού αξιολογήσαμε το πρόγραμμα της εν λόγω δημοτικής παράταξης είδαμε ότι υπάρχουν κοινά σημεία επαφής και προσέγγισης.

Τα σημεία αυτά αφορούν σωρευτικά στην εν γένει δημοκρατική λειτουργία του Δήμου, τον αναπτυξιακό χαρακτήρα της παραγωγικής διαδικασίας στον πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή τομέα,την επανεκκίνηση του Δ. Τεμπών το όραμα για την επομένη γενιά.

Εξάλλου η δημοτική μας παράταξη είναι ένας πολυσυλλεκτικός αυτοδιοικητικός φορέας χωρίς κομματικές αγκυλώσεις και περιθωριοποιήσεις.

Έχουμε αποδείξει ότι συνεργούμε με πρόσωπα και φορείς με γνώμονα το όφελος των τοπικών κοινωνιών και το συμφέρον των δημοτών μας. Τείνουμε λοιπόν χέρι συνεργασίας και επικροτούμε τέτοιες προσπάθειες και ενέργειες."