«Αγαπητοί μου συνδημότες, αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά στην οποία όλοι ταλαιπωρηθήκαμε, κυρίως λόγω της θανατηφόρου πανδημίας που ενέσκηψε απρόοπτα. Το 2020 που αποχαιρετήσαμε  ήταν ένα έτος γεμάτο δυσκολίες, επώδυνες αλλαγές και οικονομικές δυσχέρειες. 

Στην αυγή όμως του 2021 θα πρέπει να αναζητήσουμε την ελπίδα και την αισιοδοξία ως αντίδραση σε ό,τι μας πίεσε. Επιβάλλεται να επιστρατεύσουμε τις δυνάμεις μας και να προχωρήσουμε μπροστά. Να ξαναβρούμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση και να αντιστρέψουμε ό,τι αρνητικό έχουμε γύρω μας, κάνοντάς το θετικό. 

Ο Δήμος Κιλελέρ με το δυναμικό του (αιρετούς και εργαζόμενους) είναι αποφασισμένος να πρωτοστατήσει σ’ αυτή την προσπάθεια. Αντλώντας δύναμη από τη θετική σκέψη που συνοδεύει τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ας δώσουμε τη μάχη ώστε το 2021 να είναι μια χρονιά δημιουργίας και ελπίδας, μια χρονιά όπου ο τόπος θα πάει μπροστά. Να ευχηθούμε επίσης η ανθρωπότητα να απαλλαγεί οριστικά από την κατάρα της πανδημίας. 

Εγώ προσωπικά, το Δημοτικό Συμβούλιο, τα Συμβούλια των Κοινοτήτων μας και οι εργαζόμενοι στο Δήμο Κιλελέρ, σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά, με υγεία, με αισιοδοξία,  με προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, με αλληλεγγύη μεταξύ μας, με ελπίδα και δύναμη για προκοπή! Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το 2021».