Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία  η καμπάνια  εμβολιασμού στις τοπικές κοινότητες του Κιλελέρ και του Καλαμακίου του Δήμου Κιλελέρ, που σχεδιάστηκε από το Δήμο και την 5η ΥΠΕ, με το εμβόλιο της Pfizer. 

Συνολικά εμβολιάστηκαν 107 άτομα εκ των οποίων τα 40 έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου. 

Τη διαδικασία του εμβολιασμού των πολιτών στην Κοινότητα του Κιλελέρ παρακολούθησε κι ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης ο οποίος, αφού ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για την άριστη οργάνωση και το συντονισμό του όλου εγχειρήματος, δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος για τα αποτελέσματα της καμπάνιας και κάλεσε όλους του πολίτες να εμβολιστούν το ταχύτερο δυνατό.

Ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος με το πέρας του εμβολιασμού δήλωσε:

"Σήμερα ολοκληρώθηκε στις κινητές μονάδες της 5ης ΥΠΕ η καμπάνια εμβολιασμού του Δήμου μας. Συνολικά εμβολιάστηκαν 287 συμπολίτες μας. Το ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός είναι ότι 97  από αυτούς (ποσοστό 33,8%) έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου.

Όπως έχω επανειλημμένα τονίσει φαίνεται να γίνεται συνείδηση ότι θανατηφόρος ιός είναι διάσπαρτος μέσα στην κοινωνία και ότι το τέταρτο κύμα της πανδημίας βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Αλλά και ότι μόνο ένα εντυπωσιακό ποσοστό εμβολιασμού μπορεί να αποτρέψει την καταστροφική δύναμη της πανδημίας. 

Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά δημόσια τον διοικητή Φώτη Σερέτη, τη διοίκηση και τους υπαλλήλους της 5ης ΥΠΕ για το άριστο επίπεδο της συνεργασίας, τον ταχύτατο σχεδιασμό και την επιτυχή ολοκλήρωση της εμβολιαστικής καμπάνιας στο Δήμο μας.

Τους δημοτικούς συμβούλους, τους προέδρους και τα μέλη των ΤΣ των κοινοτήτων αλλά και τους απλούς πολίτες που βοήθησαν στην επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος.  Ιδιαίτερα όμως ευχαριστώ εκείνα τα άτομα που ξεπέρασαν τις όποιες αναστολές τους κι έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου".