Ολοκληρώθηκαν οι επαφές και οι ενημερώσεις του Δημάρχου Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλου με τους προέδρους και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων των κοινοτήτων της ΔΕ Κραννώνα. 

Οι συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στα κοινοτικά καταστήματα, σχεδιάστηκαν για να καταγραφεί  σε πρώτο στάδιο η πρόοδος των εργασιών και των έργων που οι πρόεδροι και τοπικά συμβούλια είχαν προτείνει, αφορούν στις κοινότητες τους κι εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου.

Παράλληλα, μέσα από τις συναντήσεις, δόθηκε η δυνατότητα να κατατεθούν νέες προτάσεις και να εντοπιστούν, με στόχο να επιλυθούν άμεσα, πιθανά προβλήματα που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα των δημοτών.  

Οι συναντήσεις ολοκληρώθηκαν  με επίσκεψη στις κοινότητες  Κραννώνα, Μικρού Βουνού και Ψυχικού και  θα συνεχιστούν σε κοινότητες της ΔΕ Νίκαιας.

Στόχος είναι ο δήμαρχος, επικεφαλής κλιμακίων, να συνομιλήσει με όλα τα τοπικά συμβούλια των κοινοτήτων, να καταγράψει την πρόοδο των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη και να ενημερωθεί για τα όποια προβλήματα απασχολούν τους κατοίκους των κοινοτήτων.

Στην τρίτη του εξόρμησή ο Θανάσης Νασιακόπουλος, συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας Βάνα Χλιάπη – Γκουνιαρούδη, τον πρόεδρο και τον διευθυντή της ΔΕΥΑΚ Αχιλλέα Βαρδακούλη και Γιάννη Παπακανάκη, τον δημοτικό σύμβουλο Σωτήρη Νταφόπουλο και τους ειδικούς συνεργάτες Στέλιο Καραφέρια και Δημήτρη Μπετχαβέ συναντήθηκε με τους  προέδρους του Κραννώνα Κώστα Τσιαγκλάνη, του Μικρού Βουνού Δημήτρη Γκουτζιούλα και του Ψυχικού Νίκο Γκαμπλιά.