Την Κατερίνα Πιτσιάβα, αθλήτρια του Ογχηστού Πλατυκάμπου, βράβευσε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κιλελέρ Κώστας Χατζηκωνσταντίνου.

Η αθλήτρια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 76 κιλά της ελευθέρας πάλης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης ανδρών-γυναικών που έγινε στην Αθήνα, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Βύρωνα.

Με τη νίκη της αυτή η Κατερίνα Πιτσιάβα δείχνει έτοιμη για τους προκριματικούς αγώνες ενόψει της Ολυμπιάδας του Τόκιο, που θα γίνει φέτος και πιθανόν να είναι η μοναδική αθλήτρια του νομού που θα μετέχει στη διοργάνωση.

Κατά τη διάρκεια της απονομής ο αντιδήμαρχος τόνισε μεταξύ άλλων ότι « αυτό το χρυσό μετάλλιο προστίθεται σε μια σειρά μεταλλίων που κέρδισε η Κατερίνα στους αγωνιστικούς χώρους καταδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται.

Είναι μια από τις κορυφαίες αθλήτριες της χώρας αλλά και ένα κορίτσι που διακρίνεται για το απαράμιλλο ήθος της.

Αξίες όπως η πειθαρχία, η υπομονή, η επιμονή, η εργατικότητα, η συνεργασία, η κοινωνικότητα και η άμιλλα, αξίες που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει, τη χαρακτηρίζουν.

Και είμαι βέβαιος ότι με το σαφή καθορισμό των στόχων που σε κάθε αγώνα επιτυγχάνει, υποδεικνύει στα νέα παιδία τους τρόπους για την κατάκτηση της κορυφής. 

Ο Δήμος Κιλελέρ θα σταθεί αρωγός και θα τη βοηθήσει, με κάθε ενδεδειγμένο τρόπο, να συνεχίσει την επιτυχημένη της πορεία που τόσο υπερήφανους μας κάνει».

Στην τελετή της βράβευσης παραβρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Κιλελέρ Γιάννης Κουκούτσης και Κώστας Φιλιππούλης και παράγοντες, προπονητές και αθλητές του συλλόγου Ογχηστός.