Το δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο επισκέφθηκε το μέλος του ΔΣ του ποδοσφαιρικού συλλόγου Μυραϊκός Κώστας Σολωμός και τον ενημέρωσε για την πρωτοβουλία συλλογής χρημάτων για τη μικρή Ελένη Μαβίδη της οποίας το πρόβλημα υγείας έχει συγκινήσει την ευρύτερη περιοχή.
Η τρίχρονη Ελένη από την Λάρισα πάσχει από παρασπονδυλικό σάρκωμα του Ewing και χρειάζεται άμεσα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο εξωτερικό.
Ο δήμαρχος αφού κατέβαλε τον οβολό του συνεχάρη τον κ. Σολωμό για την πρωτοβουλία του και εξέφρασε την ευχή να έχει αίσιο τέλος η περιπέτεια της υγείας του μικρού κοριτσιού. Στη Νίκαια σε δημοτικά κτήρια (δημαρχείο, πολιτιστικό κέντρο, βιβλιοθήκη, μουσική σχολή, κλειστό γυμναστήριο) καθώς και σε καταστήματα και καφέ υπάρχουν περίπου 15 κουμπαράδες όπου οι κάτοικοι μπορούν να προσφέρουν όποιο χρηματικό ποσό επιθυμούν γιαυτόν τον «ιερό σκοπό».
Ο κ. Σολωμός αφού ευχαρίστησε το δήμαρχο για τη συμβολή του στην προβολή του όλου εγχειρήματος δήλωσε πεπεισμένος ότι η τοπική κοινωνία της Νίκαιας θα δείξει την αρμόζουσα ευαισθησία γιαυτό το αγγελούδι που βρέθηκε σε τόση μικρή ηλικία να δίνει μάχη για την υγεία του.
Στη συνάντηση ήταν παρόντες οι αντιδήμαρχοι των ΔΕ Νίκαιας – Κραννώνα και Κοινωνικής Πολιτικής Αντώνης Ρεντζιάς και Αχιλλέας Χατζούλης και ο πρόεδρος της ΤΚ Μελισσοχωρίου Δημήτρης Ροϊδούλης.