Δεν έχει τέλος, ούτε ...έλεος, η κόντρα του πρώην δημάρχου Κιλελέρ Ρίζου Κομήτσα με τον νυν δήμαρχο Θανάση Νασιακόπουλο ο οποίος, ως γνωστόν, είναι έμπορος αυτοκινήτων. Την επαγγελματική ιδιότητα του δημάρχου την αναφέρουμε καθώς αποτέλεσε στόχο των πυρών Κομήτσα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Με τη συμπλήρωση δύο χρόνων θητείας της δημοτικής αρχής Νασιακόπουλου παρατηρούμε ότι ο Δήμος Κιλελέρ μετατράπηκε σε βιομηχανία αναθέσεων έργων, εργασιών και προμηθειών με κύριο χαρακτηριστικό την αδιαφάνεια και την υποβάθμιση των αρμοδίων επιτροπών τα μέλη των οποίων  καλούνται εκ των υστέρων να αξιολογήσουν , να υπογράψουν και να νομιμοποιήσουν τις τετελεσμένες επιλογές του Δημάρχου και  των συνεργατών του.

Αναθέσεις και προμήθειες εκατοντάδων χιλιάδων ΕΥΡΩ ομοειδών αντικειμένων και ειδών σπασμένες σε ποσά για να είναι στο όριο της νομιμότητας ανατίθενται χωρίς προσφορές και έρευνα αγοράς και αυτό έχει γίνει κανόνας και όχι εξαίρεση για λόγους επείγουσας ή έκτακτης  ανάγκης.

Αναθέσεις σε εργολάβους καθαριότητας και πρασίνου στους οποίους φόρτωσαν εργαζομένους ημέτερους για να ικανοποιήσουν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις. Αποτέλεσμα υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, εικόνα εγκατάλειψης στους κοινόχρηστους χώρους και στις πλατείες των περισσοτέρων χωριών με πρώτη την κεντρική πλατεία της Νίκαιας.Αποκομιδή απορριμάτων στα μικρότερα χωριά μια φορά στις  15 ημέρες με τους δημότες να ζουν με την ανυπόφορη μυρωδιά των κάδων η τακτική πλύση των οποίων αποτελεί παρελθόν.

Αποκορύφωμα του  θράσους  και της υποτίμησης της νοημοσύνης των δημοτών η απευθείας ανάθεση χωρίς προσφορές με απόφαση Δημάρχου προμήθειας μεταχειρισμένου επιβατικού αυτοκινήτου αξίας 11,500 ΕΥΡΩ από την εταιρεία << Αθαν. Νασιακόπουλος Α.Ε>>. «Θανάσης πίνει , Θανάσης κερνάει»

Όλα αυτά από αυτούς που είχαν κάνει προεκλογική τους σημαία τη διαφάνεια και την καταγγελία των αναθέσεων της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.

Κατά τα άλλα κατασπαταλούν το Δημοτικό χρήμα σε κακόγουστες εκδηλώσεις διαχωρίζοντας τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους σε ημέτερους και ανεπιθύμητους με μοναδικό στόχο και σκοπό την προσωπική προβολή κάποιων που με την ανοχή του Δημάρχου διχάζουν και προκαλούν τις τοπικές κοινωνίες των χωριών μας.»