Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία της Μουσικής Σχολής Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του πολιτιστικού Κέντρου Νίκαιας. Στην εκδήλωση που έγινε υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας πολιτισμού εμφανίστηκαν τα παρακάτω σύνολα:
Α. Προπαιδεία- προωδειακή σε διδασκαλία – επιμέλεια της Σ. Μακρυγιάννη, συνοδεία πιάνου της καθηγήτριας της σχολής Αν. Τσιπλακούλη.
Β. Παιδική – νεανική ορχήστρα σε διδασκαλία – διεύθυνση της Ευαγ. Ζαπίτη.
Γ. Σύγχρονη εφηβική ορχήστρα σε ενορχήστρωση – διεύθυνση του Μ. Καμπούρη.
Δ. Φυτώριο – παιδική χορωδία σε διδασκαλία – διεύθυνση της Ασ. Αγοραστού, συνοδεία μουσικών οργάνων από τους καθηγητές της Μουσικής Σχολής Στ. Τσιαρδάκα, Ειρ. Τσερώνη, Μ. Σαμπάνη, Γ. Κατσανούλη, Ευαγ. Ζαπίτη, Ν. Μιχαλούλη, Αν. Τσιπλακούλη και του μαθητή Ν. Χαλκιά.
Ε. Προπαιδεία- προωδειακή, φυτώριο και παιδική χορωδία σε ενορχήστρωση του Μ. Καμπούρη, διδασκαλία των Σ. Μακρυγιάννη και Ασ. Αγοραστού και διεύθυνση της Ασ. Αγοραστού.
Μετά το πέρας του προγράμματος απονεμήθηκε δίπλωμα φλάουτου στη μαθήτρια της Σχολής Αθ. Δαρίκα της τάξης της καθηγήτριας Ειρ. Τσερώνη και διπλώματα συμμετοχής σε μαθητές της παιδικής ορχήστρας και χορωδίας που συμμετείχαν στο «Βαλκανικό Φεστιβάλ» που πραγματοποιήθηκε στη πινακοθήκη Ι.Γ. Κατσίγρας στη Λάρισα.
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αχιλλέας Χατζούλης ο οποίος αφού συνεχάρη τα μουσικά σύνολα τόνισε ότι η αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ θα στηρίζει με κάθε κόστος το έργο της Μουσικής Σχολής. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος ΔΕ Νίκαιας – Κραννώνα Αντώνης Ρεντζιάς, οι τοπικοί σύμβουλοι Γιώργος Ψαρούλης και Βασιλική Μιχαλούλη και πλήθος μουσικόφιλων.