Με τη συμμετοχή πιστών αλλά και αρχών, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων, γιορτάστηκαν με θρησκευτική κατάνυξη και ευλάβεια οι εορτές  του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεώργιου του Τροπαιοφόρου και των νεοφανών Αγίων Μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης σε ενοριακούς ναούς και ιερά παρεκκλήσια του Δήμου Κιλελέρ. 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος τέλεσε την Θεία Λειτουργία, την δεύτερη μέρα του Πάσχα, ημέρα που εορτάζει η Αγία μας Εκκλησία την μνήμη του Μεγαλομάρτυρος  στον ομώνυμο ναό στο Νέο Περιβόλι και χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού στο παρεκκλήσι των νεοφανών Αγίων Μαρτύρων στο Ομορφοχώρι, παρουσία του Δημάρχου Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλου, αντιδημάρχων, τοπικών συμβούλων και τοπικών παραγόντων. 

Μετά το πέρας  της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Νίκαια επιδόθηκε από τον αντιδήμαρχο Νίκαιας – Κραννώνα Αχιλλέα Χατζούλη η προγραμματισμένη ετήσια  απονομή της υποτροφίας του κληροδοτήματος Ιωάννη και Ρωξάνης Παπαγιαννοπούλου  στην Κασσιανή Καρβούνη, φοιτήτρια της σχολής Επιστημών Υγείας στο τμήμα Ιατρικής του πανεπιστημίου Θεσσαλίας.