Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε  στο γήπεδο ποδοσφαίρου στον Πλατύκαμπο η συναυλία  με τον Μπάμπη Τσέρτο την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Κιλελέρ και ο Πολιτιστικός Οργανισμός.

Η συναυλία δόθηκε με δωρεά είσοδο για το κοινό και τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας για τον covid. 

Ο Μπάμπης Τσέρτος, αυτός ο καταξιωμένος καλλιτέχνης στο χώρου του λαϊκού και του ρεμπέτικου τραγουδιού, γνωστός από τις πολύ μεγάλες επιτυχίες στην δισκογραφία, με τους δεκατέσσερις  προσωπικούς δίσκους. εντυπωσίασε το κοινό που παρακολούθησε τη συναυλία.

Έχει συνεργαστεί στην πορεία στο ελληνικό τραγούδι  με μεγάλους ρεμπέτες όπως η Σωτηρία Μπέλλου, ο Τάκης Μπίνης, η Άννα Χρυσάφη, η Καίτη Γκρέυ, ο Κώστας Καπλάνης, ο Θόδωρος Πολυκανδριώτης, ο Κούλης Σκαρπέλης, ο Χοντρονάκος, αλλά και με νεότερους όπως ο Μπάμπης Γκολές, ο Γιώργος Ξηντάρης, ο Στέλιος Βαμβακάρης, η Μαριώ, και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης. 

Τα τελευταία χρόνια έχει συνεργαστεί και έχει συμμετάσχει σε δίσκους ερμηνευτών του λαϊκού τραγουδιού, όπως ο Γιώργος Νταλάρας, η Γλυκερία, ο Μανώλης Μητσιάς, η Ελένη Βιτάλη, ο Δημήτρης Κοντογιάννης, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Κώστας Μακεδόνας, η Γιώτα Νέγκα, και η Φωτεινή Βελεσιώτου.

Ο Μπάμπης Τσέρτος παρουσίασε ένα πρόγραμμα με ελληνικά αυθεντικά λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια. Στην έναρξη της συναυλίας ο καλλιτέχνης έκανε ένα αφιέρωμα, φόρο τιμής, στον Μίκη Θεοδωράκη. Μαζί του τραγούδησε η Νάντια Καραγιάννη.

Πριν από την έναρξη της συναυλίας χαιρετισμό απεύθυνε στο κοινό ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ Κώστας Χατζηκωνσταντίνου.