Συνεχίζονται οι επαφές και οι ενημερώσεις που πραγματοποιεί, με τους προέδρους και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων των κοινοτήτων του Δήμου Κιλελέρ ο δήμαρχος Θανάσης Νασιακόπουλος. 

Οι συναντήσεις λαμβάνουν χώρα  στις κοινότητες και σχεδιάστηκαν για να καταγραφεί  σε πρώτο στάδιο η πρόοδος  των εργασιών και των έργων τα οποία οι πρόεδροι και τοπικά συμβούλια είχαν προτείνει, αφορούν στις κοινότητες τους κι εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου.

Παράλληλα μέσα από τις συναντήσεις δίνεται η δυνατότητα να κατατεθούν νέες προτάσεις και  να εντοπιστούν, με στόχο  να  επιλυθούν άμεσα, πιθανά προβλήματα που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα των δημοτών.  

Οι συναντήσεις συνεχίστηκαν  στις κοινότητες της Κυπαρίσσου, του Αγίου Γεωργίου και του Δοξαρά στη ΔΕ Κραννώνα και  θα διαρκέσουν μέχρις ότου ο δήμαρχος, επικεφαλής κλιμακίων, συνομιλήσει με όλα τα τοπικά συμβούλια των κοινοτήτων, καταγράψει την πρόοδο των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη και ενημερωθεί για τα όποια προβλήματα απασχολούν τους κατοίκους των κοινοτήτων.

Στη δεύτερη εξόρμησή του ο Θανάσης Νασιακόπουλος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο των ΔΕ Νίκαιας – Κραννώνα Αχιλλέα Χατζούλη, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Αχιλλέα Βαρδακούλη, τον δημοτικό σύμβουλο Σωτήρη Νταφόπουλο, τους ειδικούς συνεργάτες Στέλιο Καραφέρια και Δημήτρη Μπετχαβέ και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου συναντήθηκε με τους  προέδρους της Κυπαρίσσου Δημήτρη Παπαστεργίου, του Αγίου Γεωργίου
Γιολάντα Νανούλη – Λιάπη και του Δοξαρά Λάμπρο Παλιοκώστα.