Με λαμπρότητα, κατάνυξη και παρουσία πλήθους πιστών γιορτάστηκε ο Άγιος Νικόλαος στην κοινότητα της Χαράς του Δήμου Κιλελέρ.

Την παραμονή της εορτής τελέστηκε ο Εσπερινός και η Αρτοκλασία στον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου.

Ανήμερα της εορτής τελέστηκε Θεία Λειτουργία και Αρτοκλασία. Την παραμονή της εορτής, στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων, έγινε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία του χωριού.

Η πρόεδρος Σ. Καραπιπέρη και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κ. Χατζηκωνσταντίνου ευχήθηκαν στους παραβρισκόμενους «Χρόνια Πολλά με υγεία και αισιοδοξία».

Στην εκδήλωση, που συνδιοργάνωσε η κοινότητα και ο σύλλογος γυναικών Χαράς, έψαλε κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια η χορωδία του Πολιτιστικού Οργανισμού υπό τη διεύθυνση του Αν. Μαρέτη.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Κιλελέρ Θ. Νασιακόπουλος, ο πρόεδρος του ΔΣ Αχ. Βαρδακούλης, οι αντιδήμαρχοι Αχ. Χατζούλης, Β. Χλιάπη – Γκουνιαρούδη, και Αλ. Χονδρονάσιος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σ. Καλέτσιος, Κ. Φιλιππούλης και Ι. Ζαχαριάς, η πρόεδρος της ΤΚ Νέας Λεύκης Φ. Μαυρίκη, το μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΚ Κ. Γκαραγκούνη – Σωτηροπούλου, η πρόεδρος Κ. Καβριγιάννη και το ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Χαράς, ο πύραρχος Β. Δημητρίου, ο τέως γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλίας υποστράτηγος Β. Καραπιπέρης, ο τέως πρόεδρος της κοινότητας Β. Αντωνίου και κάτοικοι του χωριού.