Συζητήθηκε και εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κιλελέρ η εισήγηση του Δημάρχου Θανάση Νασιακόπουλου που αφορούσε στην πρόταση που κατέθεσε ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης «για μετατροπή του Περιφερειακού Ιατρείου Νίκαιας σε Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο» με περιοχή ευθύνης του τις Τοπικές Κοινότητες Μοσχοχωρίου,  Νέας Λεύκης, Νέων Καρυών και Κυπαρίσσου.

Το υπό ίδρυση Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Νίκαιας προβλέπεται να στελεχωθεί με δύο ιατρούς Γενικής Ιατρικής και Παιδιατρικής και με λοιπό προσωπικό όπως Επισκέπτη Υγείας, Βοηθό Νοσοκόμου, Ιατρικών Εργαστηρίων και Διοικητικού Προσωπικού.

Ο Δήμαρχος Κιλελέρ στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την ομόφωνη ψήφιση της  πρότασης του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ.

Ευχαρίστησε τον Διοικητή Φώτη Σερέτη, τον Υποδιοικητή Ηλία Τσιαούση και το προσωπικό της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για την τελεσφόρα συνεργασία τους τονίζοντας ότι η μετατροπή του Περιφερειακού Ιατρείου της Νίκαιας σε Πολυδύναμο ήταν πάγιο και μακροχρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής το οποίο γίνεται πλέον πραγματικότητα.