Ο ΣΘΕΒ υποστηρίζει ενεργά το Innovent Forum 2024που διοργανώνεται στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2024 στη Λάρισα, και μέσω του οποίου δίνεται η ευκαιρία για προγραμματισμένες συναντήσεις με δυνητικούς συνεργάτες και επενδυτές, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσω του Matchmaking Event. 

Οι επιχειρηματικές και ερευνητικές συναντήσεις στοχεύουν να καλλιεργήσουν συνεργασίες και να δημιουργήσουν επενδυτικές ευκαιρίες. 

Δημιουργήστε το επιχειρηματικό/ τεχνολογικό/ ερευνητικό προφίλ σας, αναφέρετε την προσφορά ή τη ζήτηση συνεργασίας και προγραμματίστε δωρεάν μία συνάντηση με έναν ενδιαφερόμενο φορέα, διά ζώσης και online. 

Για τη συμμετοχή στο Matchmaking Event, πληροφορίες και υποστήριξη για την εγγραφή και τη χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας ο ΣΘΕΒ είναι στην διάθεσή σας (κ. Χρήστος Τσιτόπουλος, 2410555507, sthev@sthev.gr) 

Το Matchmaking Event διοργανώνουν το PRAXI Network, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος – ΣΒΘΣΕ, μέλη του Enterprise Europe Network, ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών – ΣΘΕΒ, σε συνεργασία με το JOIST.