Με χρονική απόσταση ενός μήνα από τις καταστροφικές συνέπειες της κακοκαιρίας Daniel, η οποία έπληξε την περιοχή της Θεσσαλίας και τμήματα της Στερεάς Ελλάδας, οι διοργανωτές του InnoHealth Forum προχωρούν στην υλοποίηση της υπόσχεσης για την ενίσχυση των πληγέντων από τις πλημμύρες.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της διοργάνωσης της διήμερης υβριδικής έκθεσης InnoHealth Forum, είχε αποφασιστεί από τους διοργανωτές να διατεθεί προς ενίσχυση των πληγέντων της Θεσσαλίας, το 10% των εσόδων της εκδήλωσης, για την κάλυψη βασικών αναγκών σε φάρμακα και υγειονομική περίθαλψη.

Οι διοργανωτές του InnoHealth Forum κατέθεσαν τη δωρεά στην ειδική πλατφόρμα της Αρωγής, η οποία δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, ενεργοποιώντας στο πλαίσιο της κρατικής αρωγής για τη στήριξη περιοχών που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Η συγκεκριμένη ενέργεια του Πάρκου Καινοτομίας JOIST και του Ευρωπαϊκού Κόμβου Ψηφιακής Καινοτομίας Health Hub, προκύπτει ως μία αυτονόητη πράξη υποστήριξης στα νοικοκυριά που επλήγησαν και προσπαθούν ακόμη να επανέλθουν το ταχύτερο δυνατό. Με απόλυτη ενσυναίσθηση για τη σοβαρότητα της κατάστασης και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ακόμη μεγάλος αριθμός πολιτών της Θεσσαλίας, οι διοργανωτές συντάσσονται απόλυτα με οποιαδήποτε ενέργεια συμβάλλει στην ανακούφιση και αποκατάσταση των πληγέντων.