Σε τροχιά επιτυχιών παρέμεινε η Αναγέννηση Καρδίτσας, κερδίζοντας τη Δευτέρα (21/11) με 2-0 τον Ηρακλή Λάρισας για την 3η αγωνιστική του 1ου (Βορείου) ομίλου της Σούπερ Λίγκας 2.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν τυπικά γηπεδούχοι στο Αλκαζάρ και με το ματς να γίνεται κεκλεισμένων των θυρών, αφού στην έδρα τους γίνονται έργα, για να δείξουν αρχικά επηρεασμένοι από αυτό το γεγονός και στο 18' ο Γκέκας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπάτροβιτς.

Στο 41', ωστόσο, ο Δημόπουλος με ωραίο σουτ εκτός περιοχής βρήκε δίχτυα για το 1-0, με την ΑΣΑ να κυνηγά το δεύτερο γκολ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους και με τον Κουτζαβασίλη στο 52' να διώχνει σε κόρνερ το σουτ εκτός περιοχής του Κοζορώνη, ενώ απέκρουσε με διπλή προσπάθεια και την κεφαλιά του Αλιατίδη μετά την εκτέλεση του κόρνερ.

Στο 73' ο Κοζορώνης εκτέλεσε κόρνερ, ο Σκόνδρας έκανε το σουτ στην κίνηση και οι αμυντικοί της ομάδας του Παναγιώτη Διλμπέρη απομάκρυναν την μπάλα πάνω στη γραμμή, για να «κλειδώσει» τελικά το τρίποντο ο Αθανασιάδης στο 80' με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ριέρα.

Οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη έψαξαν κι ένα τρίτο τέρμα, με το σουτ του Κοζορώνη στο 86' και την κεφαλιά του Λαγού στο 89' να φεύγουν λίγο άουτ, ενώ στο 90' ο Καψάλης έδιωξε πάνω στη γραμμή την μπάλα μετά το πλασέ του Αθανασιάδη.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας με 6 βαθμούς μοιράζεται τη 2η θέση με την ΑΕΛ και τον Μακεδονικό, ούσα στο -1 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ Β', ενώ οι νεοφώτιστοι παραμένουν στο μηδέν με τρεις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές και χωρίς να έχουν σημειώσει ακόμη γκολ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καλατζής του Συνδέσμου Θεσσαλίας με βοηθούς τον Νταβέλα και την Παπαδοπούλου, αμφότεροι του Συνδέσμου Μακεδονίας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Αναστασόπουλος, Πρίκας, Δημόπουλος (46' Αλιατίδης), Σκόνδρας, Κοζορώνης, Λαγός, Ριέρα (90' Μπάλλας), Βερνάρδος (88' Γιάκος), Τσβετάνοφ (84' Κάρδαρης), Ντονγκού (46' Αθανασιάδης).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κουτζαβασίλης, Γκαλίτσιος, Καψάλης, Γκουγκούδης, Μπαλαμώτης, Αλτάνης, Τασιούλης, Μπάτροβιτς, Συρεγγέλας, Δοδοντσάκης, Λεσάι.

a-sports.gr