Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας που οργάνωσε η ΔΗΜ.Τ.Ο Φαρσάλων της Νέας Δημοκρατίας .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Χρήστος Τριαντόπουλος, Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας , ο οποίος ανέφερε ότι η πληγείσες περιοχές αποτελούν προτεραιότητα ώστε να επουλωθούν οι πληγές τους από τις πρόσφατες καταστροφές, o  Δήμαρχος Φαρσάλων Μάκης Εσκίογλου καθώς και Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι .

Απηύθυναν χαιρετισμό οι Βουλευτές του νομού Καπετάνος Χρήστος, Χαρακόπουλος Μάξιμος, ο Προέδρος της ΔΕΕΠ Λάρισας Ηλίας Αλ. Σουφλιάς κι ο Δήμαρχος Φαρσάλων Μάκης Εσκίογλου.

Μήνυμα με επιστολή έστειλε ο Βουλευτής Λάρισας Χρήστος Κέλλας που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, καθώς και ο Γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Στυλιανός Κονταδάκης.

Επίσης παρευρέθηκαν η αντιπρόεδρος ΔΕΕΠ Λάρισας Χρύσα Καλτσογιάννη, η πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο Λάρισας Σοφία Ζαχαρή, ο αν. διοικητής του Γ.Ν.Λ Θανάσης Ολύμπιος, εκπρόσωπος του τομέα Αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Καραϊσκος ο υπ. Μηχανογράφησης ΔΕΕΠ Λάρισας Μανώλης Μινήσιος, τα μέλη του ΔΣ της ΔΗΜ.Τ.Ο Φαρσάλων της Νέας Δημοκρατίας καθώς και μέλη και φίλοι του κόμματος.