Ο Σύλλογος Τρίτεκνων Νομού Λάρισας σε συνεργασία με τον Όμιλο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας τίμησαν τη μητέρα που γέννησε το τρίτο παιδί της το έτος 2021.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 και ώρα 18:30 μ.μ στον αύλειο χώρο του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) "Τα Παιδία Παίζει", Φαρσάλων 183.

Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος του συλλόγου Δήμητρα Αποστολοπούλου αφού καλωσόρισε γονείς , παιδιά, αιρετούς και άλλους προσκεκλημένους.

Στη συνέχεια ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες και μίλησε για την ημέρα της μητέρας και της ηρωικής τρίτεκνης μάνας, το δημογραφικό και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνες οικογένειες σήμερα.

Για τις τρίτεκνες μητέρες μέλη του συλλόγου που παρά την κρίση και κόντρα στα σημερινά πρότυπα αποφάσισαν να αποκτήσουν το τρίτο παιδί κατά το έτος 2021 δόθηκαν βρεφικά είδη από το ταμείο του Συλλόγου.

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ συμμετείχε προσφέροντας εκπτωτικό κουπόνι 50% για την συμμετοχή των Τρίτεκνων γυναικών στο myparenthood (online masterclasses για νέους γονείς με κορυφαίους
ειδικούς).

Επίσης πρόσφερε εκπτωτικό κουπόνι εξετάσεων feelup (προηγμένα προγράμματα check up), και από μια συσκευασία μωρομάντηλα.

Ο πανέμορφος αύλειος χώρος του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης γέμισε χαρούμενες φωνές παίζοντας , τραγουδώντας και χορεύοντας. Οι μικροί μας φίλοι έπαιξαν, τραγούδησαν για την καλύτερη μαμά του κόσμου και χορέψαν.

Βγάζοντας το συμπέρασμα στο τέλος ότι όλες οι μητέρες είναι οι καλύτερες του κόσμου. Επίσης τα παιδιά ετοίμασαν δρώμενα αφιερωμένα στις μανούλες τους ως μια μικρή ένδειξη αγάπης και ευγνωμοσύνης για τον πολύτιμο ρόλο τους και την μεγάλη ανιδιοτελή αγκαλιά τους!

Υπέροχα τραγούδια , χορευτικές παραστάσεις έδειχναν σε κάθε μανούλα, όχι μόνο το μεγαλείο της παιδικής ψυχής αλλά και την αγάπη, που κρύβεται στην καρδιά τους.

Πολύτιμοι συνεργάτες όλης αυτής της προσπάθειας ήταν η ομάδα του «ΚΔΑΠ» Τα Παιδία Παίζει.