Από την πρώτη ημέρα της θεομηνίας το περασμένο Σάββατο,ο Δήμος Φαρσάλων έλαβε άμεσα όλα τα απαιτούμενα μέτρα ανακούφισης των πληγέντων.

Στο πλαίσιο αυτό, ξεκίνησε την διανομή έτοιμων ατομικών γευμάτων σε όλες τις πληγείσες περιοχές.

Σε καθημερινή πλέον βάση, ο Δήμος Φαρσάλων σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύηςκαι τις υπηρεσίες κοινωνικής προστασίας του δήμου, επιχειρεί σε Φαρσαλα, Βασιλί, Μικρό και Μεγάλο Ευύδριο, Πυργάκια, Υπέρεια, Πολυνέρικαι Σταύρο, οργανώνοντας την διανομή έτοιμων ατομικών γευμάτων και εμφιαλωμένου νερού.

Ο συντονισμός γίνεται από τον Πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ κ. Χρήστο Μπασαγιάννηκαι η διανομή με την συνεργασία των προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων.

Μοιράζονται καθημερινά πάνω από 400 ατομικές μερίδες φαγητού σε συμπολίτες μας που έχουν πληγεί και δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης σε τροφή, καθώς και εμφιαλωμένο νερό όπου αυτό δεν είναι πόσιμο ή δεν υπάρχει πρόσβαση.

Οι ανθρωπιστικές επιχειρήσεις του δήμου Φαρσάλων θα συνεχιστούν για όσο κριθεί αναγκαίο, ενώ όσοι χρειάζονται βοήθεια ή θέλουν να συνδράμουν ως εθελοντές, μπορούν να επικοινωνούν με τα γνωστά τηλέφωνα του δήμου.