Συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου η προσπάθεια της υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Φαρσάλων προκειμένου να διατηρούνται καθαροί και ευπρεπισμένοι οι δημόσιοι χώροι.

Τα συνεργεία του Δήμου με πρόγραμμα και ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν καθημερινά, βρίσκονται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της επαρχίας Φαρσάλων.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο καθαρισμού του επαρχιακού οδικού δικτύου του Δήμου, η υπηρεσία Πρασίνου σε συνεργασία με τους προέδρους τον Κοινοτήτων προχωρά στην απομάκρυνση και κοπή τον κλαδιών που εμποδίζουν την διέλευση τον οχημάτων.

Σε δήλωσή του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Σταύρος Κουκουλιός τονίζει πως «η προσπάθειά μας για καθαρούς και ευπρεπισμένους χώρους πρασίνου στα χωριά μας και στην πόλη είναι διαρκής και δε σταματά ακόμη και την θερινή περίοδο.

Οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες. Είναι μία διαρκής «μάχη» και γι’ αυτό ζητούμε τόσο την κατανόηση όσο και τη συνδρομή των συνδημοτών μας, για να απολαμβάνουμε όλοι μας τους κοινόχρηστους χώρους πρασίνου».