Η σύνδεση του ένδοξου παρελθόντος με το ελπιδοφόρο μέλλον της πόλης των Φαρσάλων θα προσπαθήσει να αναδειχθεί μέσω της ημερίδας με τίτλο «Φάρσαλα 2021-2031» που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη των Φαρσάλων την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 10.30 πμ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων. 

Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική επανάσταση και έχει ως στόχο, αφενός να αναδείξει το ιστορικό υπόβαθρο που συνθέτει το πλαίσιο ανάπτυξης της πόλης των Φαρσάλων στο διάβα του χρόνου, αφετέρου δε, την ανάδειξη του παρόντος και του μέλλοντος της Θεσσαλικής πόλης. 

Αυτός είναι ο λόγος που οι διοργανωτές της ημερίδας επικεντρώνονται στις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής, συνδέοντας παράλληλα το παρόν με το παρελθόν και το μέλλον. 

Στην ημερίδα συμμετέχουν ιστορικοί, άνθρωποι της αυτοδιοίκησης και του πολιτισμού καθώς και εκπρόσωποι του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου, ενώ την παρουσίαση των στόχων της δημοτικής αρχής θα πραγματοποιήσει ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου.

Για την δια ζώσης συμμετοχή στην Ημερίδα ισχύουν τα Υγειονομικά δεδομένα για τους κλειστούς χώρους. Για καλύτερη εξυπηρέτηση παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/AD1nzbxmhL3NSNcv7

Η παρακολούθηση μπορεί να γίνει και διαδικτυακά στον σύνδεσμο: 

https://us06web.zoom.us/j/84175272264?pwd=aGpXYXdoOTVZYm9JQSt0cmVvTnRPUT09