Με πολύ μεράκι, αγάπη και τις θερμότερες ευχές για ένα καλό Πάσχα, οι εργαζόμενοι στους Παιδικούς Σταθμούς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του δήμου Φαρσάλων έφτιαξαν εντυπωσιακές δημιουργίες για τις γιορτινές ημέρες που διάγουμε.

Λαμπάδες στολισμένες με ζωηρά χρώματα και χαρούμενα σχήματα και ευχετήριες κάρτες για το Πάσχα βγαλμένες από παραμύθι, στόλισαν τους χώρους στον 1ο Παιδικό Σταθμό Φαρσάλων, τον 2ο Παιδικό Σταθμό Φαρσάλων, τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης στον Σταυρό, τη Ρευματιά, το Βασιλή, τα Φάρσαλα και στον Παιδικό Σταθμός Ρευματιάς «Το πάρκο της χαράς».

Αν και οι δομές παραμένουν κλειστές λόγω των μέτρων για την πανδημία, η διάθεση για δημιουργία ήταν κάτι παραπάνω από έντονη για τους ανθρώπους που καθημερινά φροντίζουν και εκπαιδεύουν τα μικρά παιδιά, με στόχο να ομορφύνουν τις γιορτινές αυτές ημέρες που κορυφώνονται με το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου.

Από το σύνολο του προσωπικού των Παιδικών Σταθμών και των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης του δήμου Φαρσάλων, θερμές ευχές σε όλους για καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση και το συντομότερο όλα τα παιδιά στις σχολικές αίθουσες!