Επιστολή προς τον πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου κ. Στάθη Σταθόπουλο, απέστειλε ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, με την οποία τον ευχαριστεί για τη συνδρομή στην ολοκλήρωση του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για τη νέα πλατεία Δημαρχείου της πόλης.

Όπως σημειώνει ο κ. Εσκίογλου, «η ανάπλαση της πλατείας Δημαρχείου των Φαρσάλων αποτέλεσε μία βασική δέσμευση της παρούσας δημοτικής αρχής η οποία πηγάζει από το πανθομολογούμενο αίτημα για να αλλάξει η τωρινή εικόνα του κέντρου της πόλης.

Ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή αλλά και με αξιολογότατες προτάσεις που διαθέτουν όλα εκείνα τα εχέγγυα για να υλοποιήσουμε το στόχο μας.

Αυτό όμως δε θα μπορούσε να είχε συμβεί χωρίς την πολύτιμη συνδρομή του Πράσινου Ταμείου, το οποίο και χρηματοδότησε τον διαγωνισμό, σε μία δύσκολη συγκυρία γενικότερα για την αυτοδιοίκηση. 

Για το λόγο αυτό σας ευχαριστώ θερμά, προσβλέπω σε ενδυνάμωση της ήδη εποικοδομητικής μας συνεργασίας και σας προσκαλώ να επισκεφθείτε τα Φάρσαλα όταν το επιτρέψει το πρόγραμμά σας».