Άτυπη συνάντηση είχε τη Δευτέρα ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή, στο περιθώριο της επίσκεψής του τελευταίου στο σεισμόπληκτο Δαμάσι.

Ο κ. Εσκίογλου μαζί με τους αντιδημάρχους κ.κ. Σταύρο Κουκουλιό και Δημήτρη Γούσια, ευχαρίστησε τον κ. Καραμανλή για την «καθοριστικής σημασίας συμβολή του στη δρομολόγηση της κατασκευής νέου οδικού άξονα που θα συνδέει τα Φάρσαλα με τη Λάρισα» αλλά και τον περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό «για την αποφασιστικότητα να αναλάβει ένα σημαντικό και κρίσιμο κομμάτι του έργου προκειμένου αυτό να μπει σε τροχιά υλοποίησης».

Από την πλευρά του ο υπουργός Υποδομών τόνισε στο δήμαρχο Φαρσάλων πως «πράττει το καλύτερο για να επιλυθεί ένα τόσο σημαντικό ζήτημα για την επαρχία Φαρσάλων».

Ο κ. Εσκίογλου συναντήθηκε επίσης και με τους δημάρχους Τυρνάβου και Ελασσόνας κ.κ. Γιάννη Κόκουρα και Νίκο Γάτσα αντίστοιχα, στους οποίους και εξέφρασε την ηθική συμπαράστασή του εκ μέρους όλων των Φαρσαλινών, στο δράμα που περνούν οι σεισμόπληκτοι του Τυρνάβου, της Ελασσόνας, αλλά και των παρακείμενων περιοχών.

Πρόσθεσε δε, πως ο δήμος Φαρσάλων είναι έτοιμος να σταθεί με κάθε δυνατό τρόπο, στο πλευρό των σεισμόπληκτων.