Διοργανώθηκε την Τρίτη 23.08.2016 εκδήλωση διαβούλευσης για το νέο πρόγραμμα CLLD/LEADER 2014-2020, που διοργάνωσε η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ - A.A.E. - O.T.A. ‘’ΑΕΝΟΛ Α.Ε.’’   στα Φάρσαλα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου  Φαρσάλων. 

Η εκδήλωση οργανώθηκε στο πλαίσιο των ενεργειών ενημέρωσης και διαβούλευσης για το σχεδιασμό του νέου Τοπικού Προγράμματος και η διευθύντρια της Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε. κ. Σεβαστή Μπασδέκη μαζί με το στέλεχος  κ. Ιωάννα Παπαγεωργίου, παρουσίασαν  το πρόγραμμα και τις δράσεις του.   Η εκδήλωση είχε στόχο την ευρεία δημοσιοποίηση του προγράμματος, την υποβολή προτάσεων-απόψεων-ιδεών, καθώς και την καταγραφή του επενδυτικού ενδιαφέροντος στις περιοχές που σχεδιάζεται το νέο πρόγραμμα LEADER (CLLD 2014-2020). Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος , οι αντιδήμαρχοι κ. Δημήτρης Μπαμπανίκας και κ. Χριστόδουλος Παπαγεωργίου και η Ειδική Συνεργάτιδα του Δημάρχου κ. Ηλέκτρα Θελούρα.

Ενημερωτικά, στο πλαίσιο του σχεδιασμού του νέου Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER 2014-2020 για το Νομό  Λάρισας , η Α.Ε.ΝΟ.Λ.  Α.Ε. συνεχίζει με τον προγραμματισμό νέας σειράς εκδηλώσεων διαβούλευσης με αντιπροσωπευτικούς τοπικούς φορείς και τον τοπικό πληθυσμό. Μετά την οριστικοποίηση του προγράμματος θα υπάρξει σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα της εταιρείας.